≫ 

Da li je vaš muškarac za ozbiljnu vezu ili avanturu: Ovi detalji otkrivaju njegove namere

Ovo su neke sitnice, koje su uistinu veoma važne, i koje vam mogu odmah otkriti da li je muškarac zainteresovan za ozbiljnu vezu, ili vas posmatra samo kao prolaznu avanturu

  • 3
Ljubavni par Foto-ilustracija: Pixabay

Nekim ljudima potrebno je mnogo više vremena da se odluče na ozbiljnu vezu i zajednički život, to pak može ukazivati na to da su odgovorni i da ljubavne veze ne shvataju olako.

Ovo su neke sitnice, koje su uistinu veoma važne, i koje vam mogu odmah otkriti da li je muškarac zainteresovan za ozbiljnu vezu, ili vas posmatra samo kao prolaznu avanturu.

Obratite pažnju na neke stvari u njegovom ponašanju od trenutka kada se upoznate, pa na dalje. Tako ćete znati koliko je ozbiljno zainteresovan za ljubavnu vezu sa vama, i da li je baš on pravi muškarac koji će vas činiti srećnom i ispunjenom tokom života.

Ne gubite vreme sa nekim ko nije previše zainteresovan, ko vas ne poštuje i uz koga se više vremena osećate tužno nego srećno.

Želi sa vama ozbiljnu vezu

Ako je muškarac iskreno zainteresovan za ozbiljnu vezu, želeće da upozna vaše prijatelje i porodicu i to neće izbegavati. Takođe, pozvaće vas da i vi upoznate njegove bližnje.

Ljubav, zaljubljeni par, devojka, mladić, dečko, osmeh, osmesi, srećna veza, partneri, ljubavni par, momak, devojka Foto: Shutterstock

Većina muškaraca će vam davati komplimente i biti zainteresovani za vaše želje i potrebe. Na primer, zapamtiće koja vam je omiljena boja, kada vam je rođendan, koje vam je omiljeno jelo.

Kada idete iz nabavke, neće dopustiti da vi nosite torbu sa namirnicama. Tretiraće vas kao damu, biti ponosan što ste sa njim u vezi i to će svima jasno staviti do znanja, jako će paziti da se uz njega osećate prijatno.

Gledaće kako da vam ulepša dan i ponekad vas iznenadi nekom sitnicom. Imaće želju da vas zagrli, poljubi, da vam kaže da vas voli.

Sve ovo su znaci iz kojih možete da zaključite da je zainteresovan za ozbiljnu vezu. Ako ipak niste sigurni, pokušajte da sa njim razgovarate o tome. Suzdržite se takvih razgovora putem telefona. Ovo su ozbiljne stvari o kojima je važno popričati oči u oči, na nekom mirnom i intimnom mestu, gde vas niko neće uznemiravati.

Nesrećni ljubavni par, bračni, muž, žena, devojka, dečko Foto: Shutterstock

Kako da razgovarate o vezi?

Tokom razgovora sedite nasuprot njemu, gledajte ga u oči i posmatrajte govor tela i kako reaguje na određena pitanja ili teme za razgovor. Ukoliko pokrenete temu o zajedničkom životu, a on počne da izbegava vaš pogled ili da zamuckuje, budite sigurni da on nije spreman za taj korak.

To ne mora nužno da znači da ne želi ozbiljno vezu, već da možda želi bolje da vas upozna.

Opet, takvo ponašanje možda sugeriše i da vašu vezu shvata više kao prolaznu avanturu. Na vama je da takve detalje povežete se nekim drugim situacijama kako biste dobili pravu sliku o vašem odnosu.

Na primer, ako je vrlo brižan i pažljiv, samoinicijativno želi da upozna vašu porodicu, prijatelje, podržava vas, a ipak ne želi zajednički život, moguće je da mu samo treba više vremena i da to treba da poštujete, jer ništa ne ide na silu.

ljubavni par, par, zaljubljeni, ljubav foto Pixabay

Imajte na umu da u društvu partnera idealnog za vas, ne bi trebalo da se osećate toliko neprijatno da ne možete iskreno da govorite o svemu. Takođe, ako vas neko iskreno voli i stalo mu je do vas, tada otvoreni razgovor o budućnosti veze neće shvatiti pogrešno, već će to ceniti kao gest koji pokazuje da vam je stalo.

Pošto ste mu saopštili svoje misli i nedoumice, pustite njega da govori i pažljivo slušajte. Suzdržite se od prekidanja i postavljanja podpitanja dok nije zavšrio sa onim što želi da kaže.

Ukoliko to što je rekao nije ono što ste očekivali, prihvatite to mirno, bez ljutnje ili demonstrativnog odlaženja. Cenite njegovu iskrenost, kakva god bila i razmislite o tome što je rekao, koji su njegovi razlozi, kako on vidi vašu vezu.

Nisu svi ljudi isti, nekama treba malo vremena da budu spremni za ozbiljnu vezu i zajednički život, drugima je potrebno više vremena za taj veliki korak u životu, a to samo pokazuje da su odgovorni i da ljubavnu vezu ne shvataju olako.

Od ovakvih tipova bežite što dalje

Ako muškarac stalno kasni ili se ne pojavi na dogovorenom mestu, to je dobar razlog za sumnju u njegove ozbiljne namere. Isto je i ako vas ne nazove ili ne odgovara na propuštene pozive, SMS, potuke na društvenoj mreži itd.

Da on nije za vas možete da shvatiti i po ponašanju dok ste u društvu. Ako vas ismeva ili omalovažava i ne zanima ga što vas dovodo i neprijatnu situaciju, nemate šta da tražite sa njim, on vam nije potreban. Isto je i kada mu je tuđe mišljenje važnije od vašeg.

Kada je nežnost u pitanju, on se ponaša kao da je vakcinisan protiv toga. Izbegava da bude prisan sa vama, osim kada su intimni odnosi u pitanju, a i oni se dešavaju površno, bezosećajno, često i sebično.

Za rođendan, godišnjicu ili Božić ne dobijate ništa od njega pod izgovorom kako to nije važno jer ste odrasli ljudi, a ne deca. Prepoznaćete da on nije za vas i po tome što vas stalno kritikuje, vaše navike, izgled, mišljenje...

Uglavno, ako se uz njega ne osećate opušteno, sigurno, ispunjeno i srećno, prekinite vezu. Ne gubite vreme na nekoga ko vas ne zaslužuje jer je svet veliki i mnogo je muškaraca koji bi bili srećni da budu sa vama u vezi i koji bi cenili svaki trenutak proveden sa vama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    9. jul 2021 | 21:32

    A sta je to ozbiljna veza,i ko moze da tvrdi da ozbiljna veza moze da traje ,i na kraju moze samo da se zavrsi i kao avantura ,po obicaju to je tako,mnogo ocekivanja je vise razocarenja a nista ocekivati moze ispasti i ono sto nismo ni sanjali ni zamislili,mislim u pozitivnom smislu

  • V8

    9. jul 2021 | 23:08

    Samo avanture ništa drugo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA