Žena predložila mužu da budu u vezi sa njegovom najboljom prijateljicom: "Ponosni smo na naš odnos!"

Keti je priznala da želi da istraži svoju biseksualnu stranu, pa je spomenula Džastinovu prijateljicu sa fakulteta

  • 14

Kler (36) i Džastin (38) upoznali su se na fakultetu, a zatim su postali najbolji prijatelji. Međutim, po završetku fakulteta, Dzastin je upoznao sadašnju suprugu Keti (39) i ubrzo su se venčali.

Nekoliko godina posle sklapanja braka, par je odlučio da otvoreno priča o tome kako će se njihov brak odvijati dalje. Tada je, zapravo, Keti priznala da želi da istraži svoju biseksualnu stranu, pa je spomenula Džastinovu prijateljicu sa fakulteta - Kler.

- Ona mi je oduvek bila privlačna, a mislim da sam i ja njoj - rekla je Keti.

Bračni par je odlučio da predloži Kler da svi zajedno budu u ljubavnoj vezi, a na njihovo iznenađenje, ona je pristala.

- U početku sam se malo zbunila jer me niko pre nije pitao takvu stvar. Ali, brzo sam došla sebi i pristala na njihovu ponudu - ispričala je Kler.

Njih troje su sada u poligamnoj vezi, a kako kažu, sve se svodi na timski rad.

- Sve radimo zajedno, obaveze delimo podjednako. Gledamo da niko ne bude opterećen ili zapostavljen u odnosu - rekao je Džastin.

Iako su ih prijatelji i porodica podržali u tome, povremeno dobijaju negativne komentare na društvenim mrežama i u javnosti.

- Kao ljudi, sposobni smo da volimo više osoba u isto vreme. Ponosni smo na naš odnos i ne osećamo sramotu zato što volimo jedni druge - napisali su ispod jedne fotografije.

Ipak, priznaju da je ljubomora prisutna u njihovom odnosu, ali da svaki problem reše razgovorom.

- Ljubomora je ljudska emocija i lagali bismo kad bismo rekli da nam se to ne dešava. Kad se dogodi, odmah to podelimo i o tome razgovaramo kao grupa - bili su iskreni njih troje.

Trenutno žive zajedno i kažu da su uzbuđeni zbog svoje budućnosti, a na društvenim mrežama sa pratiocima redovno dele savete i fotografije.

- Ako osećate sram zbog toga šta ste ili koga volite, samo znajte da postoje ljudi poput vas i da niste sami - napisala je Keti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA