Žele služavku, a ne ženu, lenji su i sebični: 10 tipova momaka koje treba izbegavati u širokom luku

Početna zaljubljenost sprečava nas da vidimo stvari kakve zapravo jesu

  • 4
Devojka, momak, mladic, par, raskid, problem, svadja Foto: Shutterstock

Ako muškarac stalno kasni, nedostaje mu ambicije ili kontroliše svaki vaš pokret, to su jasni su znaci da on nije idealan partner za vas. Početna zaljubljenost sprečava nas da vidimo stvari kakve zapravo jesu, a vremenom može postati samo gore. Takve tipove muškaraca treba izbegavati, istakao je američki stručnjak za veze,  Džošua Pompej.

U skladu sa tim izdvojeno je 12 tipova muškaraca koje bi trebalo izbegavati u širokom luku.

1. Traži služavku, a ne ženu

Ovakav tip muškarca u ženi ne vidi partnerku već sluškinju. On traži nekoga ko će mu prati suđe, kuvati i pospremati za njim, pošto se iselio od svojih roditelja. Takav tip će svoju partnetku tretirati kao zamensku majku, koja ispunjava sve njegove želje. Ali, da bi veza opstala, partneri podjednaka treba da obavljaju sve poslove, a ne da svoje obaveze prebacuju na ono drugo.

2. Škrtica

Škrtog muškaraca, koji je toliko opsednut novcem da čak i kod udvaranja broji svaki dinar, treba izbegavati u širokom luku. Iako je sasvim u redu štedeti, preterivanje i "zaboravljanje" novčanika nije nimalo privlačno. Muškarci koji radije troše tuđi novac nisu nimalo privlačni i trebalo bi ih izbegavati.

3. U životu mu je najvažniji sport

U redu je ako muškarac povremeno pogleda fudbalsku utakmicu sa društvom, ali problem je ako se njegov celi svet vrti oko toga, a veza trpi. Takav tip muškarca nikada ne želi da razgovara o ozbiljnim stvarima i da vas stavi na prvo mesto, a njegov ležeran pristup vidi se i u poslovnom smislu. Takav tip je neambiciozan i u životu mu je najvažnije druženje sa prijateljima.

4. Neromantičar

Ovaj je tip na početku vrlo romantičan i inovativan, ali njegov entuzijazam brzo splasne. To pokazuje da će takav biti i ubuduće, a sama činjenica da se ne trudi na početku veze ne sluti na dobro. On takvim pristupom pokazuje da je spreman da se potrudi tek toliko da vas osvoji, ali ne i da vas zadrži.

društvo, drugovi, muškarci Pixabay.com

5. Lenština

Iako na početku veze ovakav muškarac šarmira svojim ambicijama, vremenom se one pretvore samo u puste snove, pa često traži novac od svoje partnerke. Ne razmišlja o novom ili boljem poslu, pa je na vama da mu jasno pokažete kako ne nameravate da izdržavate radno sposobnog muškarca.

6. Sebičan

Ako se često ne javlja na telefon i tvrdi da ga nije čuo ili ga je zaboravio, to nije dobar znak. Kada takvo ponašanje postane praksa, to znači da vas jednostavno ne poštuje. On želi da ga vi jurite, a njegovo nejavljanje mu daje osećaj nadmoći.

7. Živi sa roditeljima

Život sa roditeljima je prihvatljiv do određenih godina ili ako ne postoji druga mogućnost. Ali ako vaš muškarac ima mogućnost, a ne želi da je iskoristi i da odraste, to može biti znak upozorenja. Njemu se sviđa to što nema obaveza, ima spremljen ručak i ispeglanu odeću. Takvog muškarca sigurno ne želite.

muškarac drži dvogled Foto: Freepik

8. Sve kontroliše

On stalno želi da kontroliše svaki vaš pokret, odabir prijatelja pa čak i posao. Ljubomoran je i nesiguran u sebe, a kontrola mu pomaže da podigne samopouzdanje.

9. Nesiguran je

Jedan dan želi vezu, drugi dan porodicu, a treći već nije siguran je li vaša veza ono pravo. Ovaj tip muškarac želi sve navedeno, samo ne sa vama, a za to vreme mu služite kao zabava.

10. Ne voli vaše prijatelje

Nema potrebe da se vaš prijatelj odlično slaže sa vašim prijateljima, ali nikako ne bi trebalo da ih ne podnosi, ogovara ili im pronalazi mane. Ovakav tip muškarca se ne trudi to ni da sakrije, a najgore od svega jeste što i od vas traži da prestanete da se družite sa njima.

Video: Mnogo su razmaženi, toliko da upropaste svaku vezu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1x2

    15. jul 2021 | 18:28

    Zenama odgovara samo papucar kao sto je ovaj dzosua sto je ovo i napisao i jos samo da taj papucar ima puno para i da nije ljubomoran pa da zena pored njega moze da ima i ljubavnika i to sa svim ovim osobinama sto nam je dzosua napisao da nisu dobre hahahahaha

  • Zoka

    15. jul 2021 | 23:20

    Bolje vise pisite o danasnjim devojka ma,jer danasnjim mladic vise rade u kuci I oko dece nego devojke. Lutaju,ne kuvaju,a nisu zaposlenih. Izlaze nocu,decu u vrtic iako ne rade. I s takvim da se zene??? NEEE nikako

  • A

    15. jul 2021 | 21:33

    Bogu hvala,resila se ovakvog..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA