3 trika zbog kojih ćete s lakoćom privući nedodirljivog muškarca: Osvojite ga na prvom sastanku

Izgled jeste bitan, ali svakako nije presudan

  • 1
Strast, ljubav, zavođenje, grljenje Foto: Shutterstock

Većina žene se često pita kako da privuče muškarca koji im se dopada. Nekim damama je previše lako da osvoje simpatiju, dok je za druge to veliki problem. Možda mislite da ne izgledate dovoljno atraktivno da biste privukli njegovu pažnju, ali muškarce nekada stav i ponašanje pre privuče nego fizički izgled.

Ukoliko mislite da ste upoznale gospodina nedodirljivog, postoje vrlo jednostavni koraci koje možete da napravite, a koji će ga inspirisati da bude u vašem društvu. Međutim, u tim trenucima nema mesta za sumnju.

1. Budite sigurni u sebe

Prirodno je da se osećate nesigurno pred nekim za koga smatrate da je na neki način bolji od vas. Ali, ne dozvolite da nesigurnost pobedi i da nadjača vašu emociju. Setite se svih vrlina i očarajte ga pozitivnim stavom.

Ništa ne deluje na muškarca tako dobro kao žensko samopouzdanje. Da biste se osećali tako, potrebno je da budete zadovoljne svojim izgledom. Doterajte se, stavite neki zavodljiv miris, nakit ili bilo šta što će u vama probuditi "taj" osećaj i videćete da je to odličan trik.

flert, upoznavanje, sastanak, momak, devojka, veza, ljubav, muškarac, žena Foto: Freepik/senivpetro

2. Ne plašite se odbijanja

Razlog zbog kog se mnogi plaše odbijanja je taj što i sami veruju da to zaslužuju. Umesto da suzbijete, zanemarite ili negirate bol, budite jaki i priznajte svoje emocije.

Ako ne možete da pobedite strah zbog nečega iz prošlosti, recite sebi da čak i ako vas odbiju, to za vas neće biti smak sveta. 

Možda vam to tako neće detrlovati na prvi pogled, ali odbijanje vam zapravo može pružiti mogućnost za samootkrivanje i razvoj. Svako iskustvo je lekcija, pa tako i negativno i neprijatno poput odbijanja.

3. Budite duhoviti

Niko ne želi osobu u svom okruženju koja je uvek namrgođena i ozbiljna. Muškarce najviše privlačni žena koja se smeje njihovim šalama i koja zna da se našali i uživa u smehu.

Dokazano je da su devojke koje imaju smisao za humor muškarcima privlačnije od onih koje u tu grupu ne spadaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA