≫ 

Kako da znate da je ljubav preko žice prava: 5 znakova da je zaljubljen u vas iako ste odvojeni

Ako ikada posumnjate da osoba sa kojom ste u vezi na daljinu nije dovoljno zainteresovana, ovo su znaci koji bi trebalo da vam dokažu suprotno

  • 1
Veza na daljinu Foto: Shutterstock

Kada ste u vezi na daljinu, teško možete pročitati znakove. Još je teže odrediti da li se nekom dopadate ili ne. Ovakvi odnosi su teški i iziskuju mnogo truda, ali ako među vama postoji ljubav, opstanak veze nije nemoguća misija.

Međutim, ako ikada posumnjate da osoba sa kojom ste u vezi na daljinu nije dovoljno zainteresovana, ovo su znaci koji bi trebalo da vam dokažu suprotno.

1. I iz daleka vodi računa o vašim potrebama

Momak koji vas voli i izdaleka će voditi računa o vašim osećanjima, potrebama i željama. Posmatra ih jednako kao i svoje želje i potrebe.

To što je, na primer, u drugoj zoni ne znači da ne treba da vam posveti pažnju koju zaslužujete, a onaj koji vas voli će se potruditi da tako i bude.

Odgovaranjem na poruke, pozive i slanje malih znakova pažnje dokaz je da on vodi računa o vašem odnosu.

Gledanje u telefon tokom jela Foto: Nikola Tomić

2. Posvećuje vam dosta vremena

Muškarac kojem je stalo do vas posvećivaće vam dosta svog slobodnog vremena. On neće dozvoliti da prođe mnogo vremena da se ne čujete, a potrudiće se da praznike i značajne datume provede i fizički sa vama.

3. Zajedno donosite odluke

Iako niste fizički zajedno, vi zajedno donosite odluke. Umesto "ja" koristi "mi" i konsultuje vas kada su životne, ali i svakodnevne stvari u pitanju. On uvek zna šta se dešava u vašem životu, kao i vi u njegovom, iako ste udaljeni.

žena devojka mobilni telefon Foto: Pixabay

4. Želi da njegovi prijatelji znaju za vas

Svi njegovi prijatelji znaju za vas, iako vas možda nikada uživo nisu videli. Znaju sve o vama, on vas obaveštava o svom životu, a kada vas konačno prijatelji upoznaju sigurno će prokomentarisati da su dosta toga već čuli o vama.

5. Želi da uživate i kada nije pored vas

Dečko koji vas voli će vas ohrabrivati da radite stvari koje volite, iako te stvari radite bez njega. On želi da vi provodite vreme sa prijateljima i porodicom i podstiče vas da živite punim plućima.

Njegova želja je da imate hobi i negujete svoja interesovanja, jer zna da ako ste srećni i ispunjeni sami sa sobom, takvi ćete biti i u vezi.

Video: Idealno mesto za vođenje ljubavi prema horoskopskom znaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd

    29. jul 2021 | 00:11

    Sve to imam, a on me je prevario…. Do čoveka je….

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA