≫ 

Šta poze u kojima spavate otkrivaju o vašoj vezi: Jedna ukazuje da ste romantično duboko povezani

Položaj u kom partneri dočekuju jutro šalje nesvesne poruke o kvalitetu njihovog odnosa

  • 0
Par, krevet, ljubav, ljubavna veza Foto: Shutterstock

U emotivnim vezama mnogo toga ima što se ne vidi na prvi pogled, čega čak ni partneri nisu svesni. Jedna od stvari koja može mnogo da otkrije o vezi je položaj u kome partneri spavaju.

1. Spavanje na suprotnim krajevima kreveta

Vi ste u jednom uglu kreveta, a voljena osoba u drugom. Čini vam se kao da to nije neka velika stvar, ali to je pogrešno. Fizička udaljenost mogla bi da znači da imate i emocionalnu distancu jedno od drugog.

Ovaj položaj za spavanje uobičajen je kad se posvađate sa partnerom i zaspite ljuti, pa imate potrebu da budete što dalje od njega. Dakle, ako ovako spavate redovno, razmislite kakva je budućnost vaše veze.

2. Dok spavate dodirujete se leđima ili zadnjicama 

Istraživanje Univerziteta u Minesoti, u kom je učestvovalo 2.000 parova, pokazalo je da ako spavate u ovom položaju znači da ste vi i vaš partner slobodni. Iako ste oboje nezavisne ličnosti, verujete jedno drugom tako da se spajate kada vam je to potrebno.

To bi takođe moglo da znači da ste erotski povezani. Čak i dok spavate, predani ste svom partneru.

3. Spavate u položaju "velike kašike"

Ako ste navikli da spavate grleći svog partnera tako da vam bude u naručju, to znači da ste previše zaštitnički nastrojeni. U ekstremnim slučajevima, ovaj položaj pokazuju  posesivnost i ljubomoru. Čvrsto se držite za partnera kako ne bi "pobegao" nigde tokom noći.

Par u krevetu, sex, seks, romantika Foto-ilustracija: Shutterstock

4. Položaj "male kašike"

Ovo je položaj gde partner grli partnerku s leđa dok spavaju.

Većina žena voli da spava u ovakvom položaju. On znači da vaš partner uživa u intimnosti s vama. "Mala kašika" često dovodi do toga da partneri jutro započnu intimnim odnosom.

5. Spavate licem u lice

Ovo je položaj u kom vam se nosevi skoro dotiču i nije baš udoban i ugodan za spavanje. Ruka jednog je ispod ruke drugog partnera, leđa su vam iskrivljena, a noge su vam ispreplitane. U ovom položaju rizikujete da se do jutra ukočite. Ipak, spavanje licem u lice, zagrljeni, ukazuje na to da je vaša veza romantična i puna ljubavi.

Video: Ljubavni brodolom: Ove kombinacije znakova horoskopa nikada i nikako neće uspeti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA