Ima 61 godinu, 17 unučića i dečka 37 godina mlađeg od nje: "Zaljubljeni smo do ušiju!"

Neobična ljubavna priča ovo dvoje ljudi zapalila je društvene mreže

  • 2
Cheryl McGregor, Quran McCain Printskrin: TikTok/ttvleolove_3

Potvrdu izreke da ljubav ne zna za granice, sve češće srećemo kod neobičnih parova kod kojih je velika razlika u godinama između partnera.

Svakako da je za mnoge takva priča još interesantnija i intrigantnija kada je žena starija od muškarca, jer je to ređa situacija koja se sreće od obrnute.

Amerikanka Šerli Mekgregor ima 61 godinu, sedmoro dece i 17 unučića i, verovali ili ne, verenika koji je od nje mlađi 37 godina.

Njen verenik, Kuran Mekejn imao je 15 godina kada su se upoznali u restoranu brze hrane u kome je on radio, a ona došla da obiđe sina koji je bio šef tog restorana.

Oboje kažu da tada među njima nije bilo romantičnih osećanja.

On je na kraju dao otkaz i izgubili su kontakt. A onda se desio sudbinski susret početkom novembra prošle godine, kad je on ušao u prodavnicu u kojoj je Šerli radila kao kasirka.

- Pamtio sam je kao srećnu i nasmejanu, a ona je taj dan bila tužna. Pitao sam je što se događa, a ona se rasplakala. Bila je uznemirena  što je na svom TikTok profilu objavila kako igra i što je dobila mogo negativnih komentara zbog toga - ispričao je Kuran.

On ju je utešio, a onda su nekoliko dana kasnije zajedno snimili video kako đuskaju koji je imao 1,3 miliona sviđanja. Polako su se, kako kažu, zbližili i zaljubili.

- Povezali smo se duhovno, imamo sličnu energetsku vibraciju koja nas povezuje - dodao je Kuran.

- On je najsaosećajniji i najemotivniji muškarac s kojim sam ikada bila. Pokazuje koliko mu je stalo do mene. Hemija među nama je odlična. Nikad nisam mislila da ćemo nas dvoje biti zajedno, ali to što se događa između nas je neverovatno, zaljubljeni smo do ušiju - rekla je Šerli.

Njihovu ljubavnu idilu, kako kažu, znaju da naruše povremeno neprijatni komentari na račun razlike u godinama i veze koja nije baš uobičajena, ali kažu da ih to sve manje uznemirava.

Jedino što im, kako kažu, stvarno smeta je što njihove porodice ne odobravaju njihovu vezu.

Svoju vezu promovišu i na TikToku, gde je Kuran napravio profil i za sada ima više od 820.000 pratilaca i gotovo 13 miliona sviđanja, a i to je nešto što im donosi lepe prihode.

- Iako postoji razlika u godinama, nikad o tome ne razmišljamo. Šerli ima vrlo mlad duh, dušu i srce - prokomentarisao je Kuran.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA