≫ 

Da li je vaša veza zaista gotova: 5 znakova da će vam se bivši vratiti brže nego što je otišao

U fazi kada ste tek izašli iz veze, tražićete skrivene znake da će se vaš bivši ipak na kraju vratiti

  • 2
Raskid, razlaz, tuga, ljubav, razvod Foto: Shutterstock

Neminovno je da će nakon raskida sa nekim koga ste voleli doći trenutak kada ćete se zapitati da li savršena veza postoji ili da postoji šansa da se bivši partner ipak vrati u vaš život. Odgovor na pitanje kako da znate da li je vaš raskid zaista zauvek ne postoji.

U ovoj fazi, kada ste tek izašli iz veze, tražićete skrivene znake da će se vaš bivši ipak na kraju vratiti. Ipak, kada razgovarate sa njim, verovatno i dalje niste sigurni da li će se to zapravo desiti jer muškarci potpuno drugačije tuguju od žena.

Žene će sebi dopustiti da se osećaju loše, da tugu podele sa svojim prijateljicama, da provedu vreme analizirajući šta se zapravo dogodilo.

S druge strane, većina muškaraca će odmah početi da izlazi, da se provodi i da se ponaša kao da se ništa nije dogodilo, izbegavajući da se suoče sa stvarnim osećanjima.

Naše društvo nas uči da je u redu da žene tuguju, dok to nije tako kada su u pitanju muškarci, stoga je njima u većini slučajeva teže da ispoljavaju osećanja i da se do kraja oporave od raskida.

Ako sumnjate da on nije načisto sa odlukom o raskidu, ovo su znaci koji ukazuju da to da će vam se bivši ipak vratiti:

1. On je već u novoj vezi

Ako ste saznali da je vaš bivši već u novoj vezi, verovatno se pitate kako je to moguće. Ipak, stručnjaci imaju objašnjenje za to. Oni ukazuju da je ovakvo ponašanje uobičajeno posle raskida i da je poenta u tome da se što pre popuni praznina.

Prevara, veza, brak, Ljubomora, zavist, devojka, momak, muškarac, žena, drug, prijatelj Foto: Shutterstock

Ovakve veze oni nazivaju "emocionalnim flasterom". Ukoliko je on veoma brzo ušao u novu vezu pošto je raskinuo sa vama, a nije reč o odnosu koji traje duže vreme, prilično je jasno da pokušava da nađe utehu.

2. Izlazi sa ljudima koji se potpuno razlikuju od vas

Stručnjaci kažu da bivši partneri nekada pokušavaju da nadomeste bol tako što se okruže ljudima koji su potpuno različiti od osobe sa kojom su bili u vezi.

Ako njegovo društvo ili nova veza nema nikakvih dodirnih tačaka sa vama, velike su šanse da je to znak da je još uvek zaljubljen u vas i da pokušava da vas preboli.

3. Veoma je aktivan na društvenim mrežama

Ako ne propušta da pogleda svaku vašu objavu na društvenim mrežama, lajkuje i komentariše vaše objave, ovo su znaci da i dalje gaji osećanja prema vama.

Da ga ne interesuje šta radite i čime se bavite, verovatno bi vas obrisao ili vas jednostavno ne bi pratio. Momci inače ređe ulažu slobodno vreme i energiju u stvari koje im ne znače mnogo.

4. Nije vam vratio stvari 

Ukoliko vam još uvek nije vratio stvari koje su kod njega u stanu ili nije došao da pokupi svoje iz vašeg, sve je prilično jasno.

Sve dok u vašem prostoru stoje njegove stvari, to znači da vaša veza još uvek nije završena.

5. Ostaje isti

Ako primetite da on ne isprobava nove stvari, nova mesta i stiče nova iskustva, to znači da nije krenuo dalje. Ako je promenio frizuru, stil oblačenja, mesta koja posećuje, možda je ipak nastavio sa svojim životom.

Video: Ljubavni brodolom: Ove kombinacije znakova horoskopa nikada i nikako neće uspeti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. avgust 2021 | 22:48

    Kad jednom zamre ljubav onda gotovo je,sve posle toga je nasilno pretvaranje bez stila i ukusa,pitanje je samo dana kad ce vam se oci otvoriti i shvatiti sustinu zivota i reci O Boze opet sam pogresio/la

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA