Poruka nepoznatog muškarca spasila ju je velike nevolje: "Napisao mi je da bežim i da se čuvam"

Njena objava brzo se proširila internetom

  • 5
Vozač, vožnja, vrućina zena za volanom, glavobolja, tuga, mucnina Foto: Shutterstock

Anonimni muškarac na društvenim mrežama zavredeo je titulu heroja pošto je njemu nepoznatu devojku "spasio" potencijalne nevolje i toksične veze sa jednim mladićem.

Naime, Haida, devojka koja je bila sa ljubavnom sastanku sa jednim momkom, podelila je svoje iskustvo na društvenoj mreži Tviter, kada joj je nepoznati muškarac dostavio poruku da beži.

U poruci je tačno pisalo:

- Previše crvenih zastavica. Beži. Čuvaj se, devojko.

- Juče sam pila kafu sa jednim momkom. Kada je otišao do toaleta, muškarac koji je sedeo iza mene mi je dao ovu poruku - napisala je ona u objavi na Tviteru i pokazala papirić.

Njena objava brzo se proširila internetom, a mnoge je gest nepoznatog muškarca koji joj je poslao ceduljicu raznežio. Nazivaju ga herojem, romantikom i pravim muškarcem.

Too many red flags poruka note Foto: Twitter/Hadia__S

Mnogi su pohvalili njegovu dovitljivost da pomogne nepoznatoj ženi u nevolji, jer bi se većina, tvrde, ponela kao da ih se to ne tiče.

- Ne mogu da se načudim koliko su te "zastavice" bile upadljive, kada ih je primetila potpuno nepoznata osoba i napisala poruku upozorenja - bio je jedan od komentara.

- Ne želim da budem dramatična, ali moguće da vam je ovaj savet doslovno spasio život - napisala je jedna devojka.

Šta su "crvene zastavice" u ljubavi?

"Crvene zastavice" su termin koji se u psihologiji koristi za označavanje znakova upozorenja u toksičnim vezama. One predstavljaju manjak poštovanja, interesovanja i skrivene znake za ugrožavanje integriteta partnera.

Zapravo, ovo su znaci upozorenja da je u vezi jedna osoba podređena. Uz termin "crvene zastavice" koriste se i "crvene lampice" ili "alarm", koji označavaju ista ponašanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA