≫ 

Ema ima ljubavnika, a njenom mužu to uopšte ne smeta: "Socijalna služba treba da vam oduzme decu"

Kako Ema kaže, ne planira dete sa Sajmonom, ali da ukoliko ostane trudna neće imati ništa protiv

  • 5
Simon Kelly Berry Svingeri Foto: Facebook/Kelly Berry

Ema Fedigen (37) i njen suprug Robert (39) iz Australije upoznali su se još u tinejdžerskim danima. Ona je, kaže, od početka veze otvoreno govorila o svojoj panseksualnosti, ali nikada nije dobila priliku da "istraži svoje želje", jer je bila previše zauzeta podizanjem četvorice sinova.

Pre tri godine odlučili su da pokušaju nešto novo, pa su tako upoznali bračni par Sajmona Berija (43) i njegovu partnerku Keli (42) koji imaju slična interesovanja poput Eme i Roberta.

Bračni parovi su se veoma brzo povezali, a posebnu vrstu veze su stvorili Ema i Sajmon. Posle godinu dana Robert je odlučio da prekine odnos sa Keli, jer su, otkriva, imali lošu komunikaciju, a samim tim i lošu vezu.

Međutim, Ema je odlučila da ostane u emotivnom odnosu sa Sajmonom, a njenom suprugu to uopšte ne smeta.

- Da se razumemo, Robert je moj najbolji prijatelj i suprug dugih 15 godina, ali sa Sajmonom sam ostvarila posebnu konekciju koju ne mogu da prekinem. Ljubav je beskonačna i sebično je da je poklonimo samo jednoj osobi - kaže Ema.

Ipak, priznaju da se s vremena na vreme pojavi ljubomora, ali to objašnjavaju kao normalnu pojavu, pa kada se desi neki problem otvoreno porazgovaraju o njemu.

Kada su prvi put javno izneli sve detalje braka, javnost je burno reagovala, a najviše zbog dece koju imaju Ema i Robert.


- Nije mi jasno kako deci objašnjavate ovakve stvari? Trebalo bi da neko pozove socijalnu službu i oduzme vam decu - napisala je jedna žena.

Ema i Robert nisu reagovali na ovakve i slične komentare.

Kako Ema kaže, ne planira dete sa Sajmonom, ali da ukoliko ostane trudna neće imati ništa protiv.

- Moja deca su polako počela da prihvataju Sajmona, iako im još uvek nije jasno ko je on zapravo. Ako se desi da ostanem u drugom stanju, naravno da ću roditi dete, ali za sada to nemamo u planu - zaključila je Ema.

Video: Ako ste skloni švrljanju, svog para tražite među ovim pripadnicima Zodijaka. Sve praštaju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA