≫ 

4 stvari koje bi muškarac trebalo da uradi kada žena inicira kontakt očima

Ženski mozak je oduvek bio potpuna misterija većini muškaraca, a ženske misli i gestovi skoro nemogući za dešifrovanje

  • 3
Flert Foto: Pexels / Andrea Piacquadio

Da li znate osećaj kada vam se u bučnoj prostoriji punoj ljudi pogled susretne s pogledom druge osobe? Tada sve ostalo postaje čudno i čini se kao da su vam se duše u trenutku povezale.

Kontakt pogledom, naravno, nije uvek tako uzbudljiv, ali je gotovo uvek važan. Na osnovu toga koliko vas dugo neko gleda, odnosno da li sklanja pogled kada razgovarate s njim možete da procenite karakter te osobe.

Kada se ženama dopadne neka osoba, ona će uputiti hiljadu indirektnih siganala, a na muškarcu je da ih prepozna. Žena će uvek pogledom tražiti osobu koja joj se sviđa, a kada im se pogledu susretnu, sigurno će poželeti da joj muškarac priđe.

Međutim, ako muškarac prerano skrene pogled, na taj način će joj pokazati da nije vredna njegove pažnje, a njeno samopouzdanje će se totalno uništiti. Naravno, postoje i različiti kontakti očima, pa je tako očigledna razlika između žene koja vas gleda tek iz znatiželje i one koja je zaljubljena. 

Ukoliko vas osoba gleda i održava pogled neko vreme, verovatno je zainteresovana za vas, a evo šta bi muškarac trebalo da uraditi kada žena inicira kontakt očima:

1. Uzvratite joj pogled

Možda će vam biti neprijatno, ali ukoliko vas osoba prekoputa vas zainteresuje, bilo bi poželjeno kada bi joj uzvratili pogled, a ona će pročitati poruku u vašim očima. 

flert, upoznavanje, sastanak, momak, devojka, veza, ljubav, muškarac, žena Foto: Freepik/senivpetro

2. Zadržite kontakt očima

Ako joj "uhvatite" pogled i ona ga skrene, nemojte odmah da pomislite da joj se ne dopadate. Možda je samo stidljiva i čeka i vaš potez. Kada se desi prilika da vas se pogledi ponovo sretnu, pogledajte je pravo u oči i zadržite pogled. 

3. Osmehnite se

Ukoliko je dama zainteresovana za vas sigurno neće ostati imuna na vaš osmeh. Veoma je bitno da ona zna da i vama prija što se nalazite u istoj prostoriji i da delite ista osećanja, a kada utvrdite da je sledeći korak logičan, govorom tela joj pokažite da ste spremni da joj priđete.

4. Razgovarajte s njom

Kada utvrdite da su se sve kockice složile i da bi trebalo da joj priđete, slobodno uradite to. Priđite joj i predstavite se, a zatim pohvalite njen izgled. Postavljate joj pitanja, potencirajte šalu, kako bi se opustila u vašem prisustvu.

Ako vidite da se simpatije pojačavaju zatražite joj broj telefona i pozovite je na prvi sastanak. Sve ostalo je na vama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mилан

    29. avgust 2021 | 22:04

    Нисам знао да тако треба.Је л’ треба да се носи кишобран кад пада киша🥴

  • Miko

    30. avgust 2021 | 07:11

    E jesmo mi muškarci prosti petica za nas! Mi odma znamo sta hoćemo bez nekakvih pogleda i gluposti.

  • V8

    30. avgust 2021 | 05:47

    Slično mi se dešavalo...😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA