≫ 

Dečko ju je prevario i sad joj daje 250 evra nedeljno: "Sve mi plaća u nadi da ćemo se pomiriti"

Njena priča privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama

  • 4
Haley Pierce naplaćuje bivšem dečku 200 funti Foto: Instagram/pierce_haley

Hejli Pirs (20) iz Amerike odlučila je da se na originalan način osveti dečku koji ju je prevario. Naime, Hejli je bila dve godine u srećnoj ljubavnoj vezi, a onda je jedan dan našla poruke koje je njen tadašnji dečko razmenjivao sa drugim devojkama.

Hejli je tada odlučila da raskine vezu i blokirala partnera na svim društvenim mrežama, a na poruke i pozive mu nije odgovarala. Ova devojka je na društvenoj mreži TikTok objavila snimke u kojima je ispričala celu priču do detalja.

- Kada sam mu rekla da je gotovo među nama, on je poludeo. Nimalo mi ga nije bilo žao. Ponovo je pokušao da me izmanipuliše i sada su, valjda, svi koji misle da je dobar dečko, videli njegovo pravo lice - ispričala je ova devojka.

Međutim, njen bivši momak nije hteo tako lako da odustanje odveze, pa je odlučio da joj ponudi sav novac koji ima.

- Posle nekoliko dana od prvog poziva odlučio je da me ponovo pozove. Rekao je da će mi dati sav novac, samo da pristanem da se vidim s njim i pružim mu drugu šansu - rekla je ona.

Hejli je odlučila da ga uslovi i traži mu 250 evra po viđanju.

- Zašto ne bih iskoritisla tu priliku? Ponudila sam mu da mi svaki put kada želi da se vidimo da 250 evra, a on je na moje iznenađenje pristao. Čujemo se i viđamo jedno nedeljno, a on mi svaki put donese ili uplati novac - objasnila je Hejli.

Korisnici društvene mreže su je iskritikovali i naglasili da takvo ponašanje nije u redu i da on nije dužan da je plaća.

- Iskreno, trenutno sam bez pravog izvora prihoda i koristim bivšeg dečka da bi mi kupovao hranu. To nije sve, pre par dana me je odveo u šoping centar i tamo je potrošio još 300 evra. Sada mi plaća svaki obrok i pokušava da se pomiri sa mnom. Međutim, rekla sam mu da onog trenutka kada mi više ne bude potreban, zauvek završavam sa njim - zaključila je Pirsova.

Video: Bez para biće teško, ali bez ljubavi je teže: Karleuša je poželela dve bitne stvari

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    3. septembar 2021 | 12:09

    Ma amlo je 250, bar 350 pa naviše ... i uvesti sezonalnost, nije isto kad dolazi po velikom snegu ili kad je lepo vreme, ili kada je vrućina, a tek kad kad je napolju uragan ... A i on treba da nađe bar još dve takve, prevari ih, pa da postoji neka zdrava konkurencija, okrene, pita kolika je tarifa za ovu nedelju kod svake pa odabere ... a onda i kvalitet usluge (razgovora) raste, tržište se samo stabilizuje.

  • 1111

    8. septembar 2021 | 16:05

    Au sta procitah!!! Pa u danasnje vreme mnogo budala setaju slobodni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA