Katrina je dala otkaz da bi bila domaćica: Volim da brinem o mužu, muškarci treba da budu razmaženi

Ona se svako jutro budi u 4:30 kako bi svom suprugu napravila doručak

  • 8
Katarina Ariana retro domaćica Foto: Instagram/katrinaariana

Od kako je bila devojčica Katrina Holt (30) je zamišljala kako će jednog dana postati domaćica i brinuti o svom suprugu i njihovoj porodici, a sada se oseća kao da živi život iz svojih snova.

Ova mlada žena donela je odluku da živi kao domaćica iz 1950-ih godina pošto je počela da oseća veliki stres zbog svog posla. Ona sada kuva i čisti, dok njen suprug Lars (28) ide na posao i zarađuje novac.

- Osećam se kao da živim kako sam oduvek htela. To je moj život iz snova i muž deli istu viziju. Ima puno posla, perem tone posuđa i veša, a peglanje je konstantno, ali volim to i briga o suprugu me čini veoma srećnom - ispričala je ona za The Sun.

Katrina se svako jutro budi u 4:30 kako bi svom suprugu napravila doručak.

Osim što brine o domaćinstvu, Katrina voli da kroji haljine, posebno one koje su inspirisane modom 50-ih godina. Iako kaže da njene haljine nisu identična replika haljina iz tog doba, voli da ih nosi jer se u njima oseća prijatno i kao prava domaćica.

- Osećam se kao da sam rođena u pogrešnom veku, posebno kada pogledam sve što se događa u svetu. Osećam se kao da pripadam nekom lepšem, staromodnijem vremenu, ali znam da se sve dešava sa razlogom i da je božja volja da sam sada na ovom svetu - rekla je ona.

Katrina se uvek pobrine da večera bude na stolu kada Lars dođe sa posla, a posle jela par se opušta igrajući tradicionalne društvene igre, slušajući ploče i gledajući staromodne emisije.

- Moj novi život počeo je u septembru 2018. godine pošto sam napustila posao, koji je počeo da me iscrpljuje. Umorila sam se i nisam ispunjavala sopstvena očekivanja. Razgovarala sam sa mužem i rekla da želim da budem domaćica, a on je rekao da je to u redu. Bio je fantastičan osećaj kada sam dala otkaz. Sada mogu da radim šta želim i da vodim svoje domaćinstvo onako kako to želim. Sada sam domaćica sa punim radnim vremenom - ističe ova mlada žena.

Njen radni dan počinje u pola sedam ujutru, kada se probudi i spremi mužu odeću, pre nego što njemu pripremi doručak, spremi mu i ručak koji će da ponese na posao. Posle doručka, radi vežbe, a onda se oblači i šminka u stilu 50-ih godina prošlog veka.

Katarina Ariana retro domaćica - Uvek se trudim da izgledam najbolje što mogu - kaže ova mlada domaćica - Foto: Instagram/katrinaariana

- Kompletna moja garderoba je inspirisana i sastoji se od haljina koje sam sama izradila po originalnim uzorcima iz 50-ih godina. Uvek se trudim da izgledam najbolje što mogu. Najbolje se osećam kada nosim haljinu u vintidž stilu. Tako su lepe i volim boje i tkanine tog doba - kaže Katrina.

Zatim provodi vreme u sređivanju i pranju veša, brisanju prašine, čišćenju...Posle obavljanja kućnih poslova, ona kuva ručak i onda šije haljine. Večeru počinje da priprema oko 16 ili 17 časova, kako bi sve stiglo na vreme kada se njen muž vrati sa posla.

- Kada Lars dođe kući, donosim mu vodu i ako večera nije sasvim spremna, poslužim mu meze u vidu sira, suvog voća i orašastih plodova - objašnjava ova domaćica.

- Moj muž jako ceni to što radim. Odrastao je u kući u kojoj je pomagao svojoj majci oko kuvanja i čišćenja, pa ni na koji način nije dominantan. Izgleda umorno kada dođe kući s posla, pa kada je sto postavljen i večera spremna, on je veoma srećan.

Mislim da je muškarcu potrebna žena kako bi se povremeno osećao razmaženo. On to nikada ne bi zahtevao od mene, ali je moja ideja bila da živimo ovako. Oduvek mi je to bio san, od kada sam bila devojčica - zaključila je Katrina.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bilo je lakse

    11. septembar 2021 | 15:20

    Kad su muskarci dovoljno zaradjivali da mogu da izdrzavaju porodicu. A sad imam 3 dece i kuvam,cistim,peglam,vodim u skolu,vrtic,na balet,fudbal a i radim 8 sati. On radi od 9 do 18,dok dodje to je 19,a dok dodje sebi bude vreme za krevet.. prosto robija

  • On

    11. septembar 2021 | 15:06

    Sto nam se vise udovoljava jos vise zahtevamo i na kraju postanete rob, ne valja to preterena

  • Рј38

    11. septembar 2021 | 15:25

    Старија,паметнија...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA