≫ 

Mladenci na venčanju nosili trenerke, pa izazvali buru na internetu: "Ovo bi bila moja najgora noćna mora"

Nepisanim pravilima, kako mlada i mladoženja treba da budu obučeni, ne podležu svi

  • 4
Venčanje u trenerkama trenerka Printskrin: Instagram/wildwoodfilms

Venčanja, svadbe i druge proslave su odličan povod da se sredite i obučete najbolje što umete. Ipak, proslave znače da ćete nekoliko sati biti u uskoj odeći, a da će žene isto toliko biti u visokim potpeticama, što, ukoliko niste tako navikli, ne deluje uopšte primamljivo.

Ovoga su najviše svesni mladenci od kojih se očekuje da budu obučeni u odela, velelepne venčanice, koje su ili uske ili su napravljene od velikih krinolina.

Tim nepisanim pravilima, kako mlada i mladoženja treba da budu obučeni, ne podležu svi. Jedan par mladenaca odlučio je da se venča u najudobnijoj odeći koja postoji, a da je društveno prihvatljiva. Mladenci su na svom venčanju nosili trenerke.

Sara Gonzales, fotografkinja venčanja je na svom Instagram profilu podelila snimak para koji je izazvao buru na internetu.

Mladoženja je nosio komplet trenerke u crnoj boji, dok je mlada za tu priliku odabrala majicu i donji deo trenerke u beloj boji, što je upotpunila velom.

- Volim kada parovi kažu da hoće da "zaobiđu tradiciju" i pronađu jedinstvene i zabavne načine da pokažu svoju posebnost na dan venčanja, samim tim pokrenu i sopstvene trendove. Predviđam da će trenerke ove godine biti nadolazeći trend - napsala je Sara u opisu videa.

Međutim, iako je fotografkinja bila oduševljena potezom ovih mladenaca, korisnici društvenih mreža nisu se složili.

- Ako venčanicu platim više od nekoliko hiljada dolara, verujte nosiću je dok ne umrem - bila je izričita jedna žena.

- Ovo bi bila moja najgora noćna mora. Imam toliko fotografija venčanica, a još uvek nisam ni verena. Jedva čekam priliku da se obučem kao princeza - napisala je druga.

Istini za volju, bilo je i onih koji su podržali mladi par.

- Ovo je odlična ideja kako da se obučete posle ceremonije, teško je izdržati u venčanici i štiklama celi dan i noć - napisala je jedna mlada žena dok je jedan muškarac napisao da veruje da bi više igrao na svojoj svadbi da tada nije nosio odelo.

Video: Kakva svadba, kakav haos! Mladoženja se našao između dve žene, a onda je nastao karambol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA