≫ 

Za njih dvoje 19 godina razlike nije prepreka za ljubav: "Srećni smo zajedno, briga nas šta drugi misle!"

Iako bi mnogi rekli da može da mu bude majka, Hani se ne obazire na negativne komentare i uživa u ljubavi sa gotovo dve decenije mlađim kolegom

  • 14
Hanni i Tim Foto: Privatna arhiva

Hani (44) i Tim (25) su u emotivnoj vezi od 2018. godine i tvrde da su i danas zaljubljeni kao prvog dana. Njih dvoje potvrđuju da ljubav ne poznaje granice i da, kada su emocije u pitanju, godine ne moraju da budu prepreka.

Zbog razlike u godinama Hani i Tim privlače pažnju gde god se pojave, ali to ih ne sprečava da uživaju u ljubavi i jedno u drugom.

Kako tvrde, ne obaziru se na mišljenja okoline, a svoju ljubav smatraju posebnom.

Hanni i Tim Foto: Privatna arhiva

- Kada sam ušla na božićnu zabavu u firmu sa zgodnim muškarcem pod rukom, osećala sam se posebno. Nisam rekla kolegama ko je momak s kojim dolazim i u kakvom smo odnosu, ali sam primetila kako svi zure u nas. U tom trenutku stigla mi je poruka od koleginice koja je bila zapanjena našom zajedničkom pojavom. Nasmešila sam se Timu, vrlo posebnom muškarcu, mom partneru koji je 19 godina mlađi od mene - podelila je Hani priču o trenutku kad su se ona i njen dečko zajedno pojavili među njenim kolegama sa posla.

Ona je ispričala da se posle 13 godina braka razvela i da je, poput većine žena koje su imale gorko bračno iskustvo i razočaranje u muškarca, bila ubeđena da se više nikada neće zaljubiti.

- Kada sam se razvela, vratila sam se iz Amerike u rodnu Nemačku i konačno posvetila sebi i svojoj karijeri u marketingu. Počela sam da se zabavljam i da izlazim sa muškarcima od kojih su mi mnogi bili bliži po godinama, ali i sa nekima koji su bili dosta stariji od mene - priča Hani.

Kaže da nije bila previše zainteresovana za muškarce s kojima je izlazila, a onda se u oktobru 2018. godine desilo čudo.

- Firma u kojoj sam radila spojila je radnike iz dve poslovnice i u prostoriji se pojavio neverovatno zgodan momak za kojeg se videlo da je mngo mlađi od mene. Bio je to Tim. Istog momenta odbacila sam pomisao da bi tu "nešto moglo da bude", jer je bilo jasno da je velika razlika u godinama. Međutim, on mi je uveče poslao poruku na jednoj od društvenih mreža i tražio je moj broj telefona - priseća se Hani kako je počela njihova romasa.

Hanni i Tim Foto: Privatna arhiva

Ona navodi da je Tim, koji je tada imao 22 godine, bio neverovatno uporan da je nagovori da izađu na piće.

- Razmišljala sam kako je to ogromna razlika u godinama i zamišljala ga kako sa prijateljima verovatno igra igrice, da ga ne zanimaju stvari koje interesuju mene, kao što su izlasci u restorane i putovanja. Međutim, on je bio uporan i izašli smo na piće na nagovor mojih prijatelja - kaže Hani.

Navodi da za Tima razlika u godinama među njima od početka nije predstavljala nikakav problem.

- I sama sam se opustila kada sam shvatila tokom izlaska da njemu godine ne predstavljaju problem. Veče smo završili romantičnom šetnjom po dvorcu u Ninbergu - seća se Hani.

Ona je istakla da su u narednih sedam dana izašli još tri puta i shvatili da dele interesovanja o fitnesu, putovanjima, zdravoj ishrani, da čak imaju i slične političke stavove.

- U narednih mesec dana smo priznali da smo zaljubljeni, a ja sam se osećala kao tinejdžerka. Od prvog dana odlično smo funkcionisali na svim poljima - kaže Hani i dodaje da je Tim zanimljiv, duhovit i vrlo zabavan momak.

Hanni i Tim Foto: Privatna arhiva

Međutim, čak ni mnogi njeni prijatelji s kojima se družila nisu imali razumevanja za njenu vezu sa momkom koji je 19 godina mlađi.

- Pitali su me zašto ne nađem nekoga s kim ću da ostarim, šta radim s njim. Još jedna dobra strana naše veze je što ja ne želim da imam decu, a isti stav deli i Tim. To su mnogi bili spremni da osude, ali mi se ne obaziremo na tuđa mišljenja - kaže Hani.

On navodi da je čak prekinula neka prijateljstva sa ljudima koji nisu mogli da prihvate i podrže njenu vezu sa 19 godina mlađim kolegom.

Hani je ispričala da su njeni i Timovi roditelji sličnih godina, jer su njeni nju dobili u dvadesetim, a Tima njegovi u četrdesetim.

- Pošto je on na početku živeo kod svojih, ja sam ga često vozila kući i njegova mama bi mi mahnula u znak pozdrava. Te godine sam kod njih bila i na božićnoj večeri i imala sam tremu kako će me prihvatiti, ali oni su bili vrlo ljubazni - priča Hani.

Ona dodaje da je osim komentara njenog oca kako je Tim vrlo mlad, i njena porodica potpuno prihvatila njihovu vezu.

- Timovo društvo je bolje reagovalo, a mene još ponekad pitaju prijatelji da li s njim mislim ozbiljno i kada ću da nađem nekoga svojih godina - kaže Hani.

Međutim, ona ističe da su srećni zajedno i zaljubljeni kao i prvog dana i da su i oboje sigurni u njihovu ljubav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    4. oktobar 2021 | 19:19

    U potpunosti podržavam ovu vezu ! Jer život treba živeti "punim plućima" ! Život je kratak i brzo prođe - a ovi koji kritikuju ovakve veze bolje da gledaju svoj život nego da glume nekakvu dobrotu i nevinost !

  • Ćupričanin

    4. oktobar 2021 | 17:55

    Deca se uce na staru biciklu 🤤

  • 🦍

    4. oktobar 2021 | 17:49

    Pa i ova naša Verica može da bude čukunbaba onom nestećniku pa nista..Bitno da je čukunbaba puna ko brod..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA