≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ani je dečko poklonio neobičan privezak: Posle 2 godine saznala šta se u njemu krilo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana se šokirala kad je shvatila da se ogrlica otvara, a onda joj je tek sinulo da je oko vrata dve godine nosila vrednu stvar

  • 1

Složićete se da svako voli kada mu voljena osoba pokloni unikatan poklon, a još je lepši osećaj kada znate da je partner to sam napravio.

Tako je i Teri iz Australije koji se u slobodno vreme bavi rezbarenjem i obradom drveta, odlučio da devojci Ani za prvu godišnjicu veze napravi unikatni komad nakita. 

Naime, Teri je napravio predivnu drvenu ogrlicu i poklonio je svojoj devojci, međutim, njoj ni na kraj pameti nije bilo da u privesku sakriven dijamantski prsten.

- Jednom smo šetali tržnim centrom u kom je bilo više prodavača nakita i Ani se veoma svidela jedna ogrlica koju je čovek za štandom prodavao, a njemu se svidela njena: malo je falilo da je skine i menja se, srce mi je skoro stalo - prisetio se Teri kako se više puta znojio zbog ogrlice koja je čuvala tajnu.

Kako kaže, jednom prilikom kada su išli na putovanje, bili su na aerodromu i morali su da prođu kroz detektor za metal. Srećom, iako je detektor registrovao metal, Ana se nije obazirala na to, pa se Teri, kako priznaje delom i iz straha da prsten ne izgubi, napokon odvažio i isplanirao veridbu.

Par je otputovao u Škotsku gde su posetili morsku pećinu Smo, a tamo je Teri Anu zamolio da skine ogrlicu. Dok je ona bila okrenuta leđima, mladić se spustio na jedno koleno, držeći u ruci ogrlicu s prstenom.

- Ana se šokirala kad je shvatila da se ogrlica otvara, a onda joj je tek sinulo da je oko vrata dve godine imala verenički prsten, pa se zbunila i rekla: "Mogla sam da ga izgubim, idiote jedan!", a onda je napokon rekla "da" - prisetio se Teri.

Ana i Teri su u srećnom braku, a njihova veridba će se, sigurno, još dugo prepričavati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA