4 znaka koja nepogrešivo ukazuju na to da mu niste prvi izbor

Mnoge žene našle su se u vezama zaljubljene do ušiju u osobu, za koju su mislile da je ljubav njihovog života, a ta ljubav nije bila uzvraćena istom merom

  • 0
Devojka, momak, mladic, par, raskid, problem, svadja Foto: Shutterstock

Iako je ljubav jedna od najlepših stvari na svetu, veze znaju da budu komplikovane, posebno kada jedna osoba u njoj nije fer prema drugoj.

Mnoge žene našle su se u vezama zaljubljene do ušiju u osobu, za koju su mislile da je ljubav njihovog života, a ta ljubav nije bila uzvraćena istom merom. I dok ste vi osećali leptiriće u stomaku i bili zauzeti planiranjem zajedničkog života, njemu ste bili samo druga opcija.

Kako vam se to više ne bi događalo i kako ne biste u budućnosti patili, obratite pažnju na četiri znaka koja neprogrešivo otkrivaju da mu niste prvi izbor.

1. Piše vam poruke samo kada mu je dosadno

Naravno da će vas svaka njegova poruka obradovati, ali prilično je poražavajuće znati da to radi samo kada mu je dosadno. Ukoliko su poruke neredovne i stižu u slično vreme, odnosno kada on nema drugu zabavu, jasno je da se vas seti samo kada mu je dosadno.

2. Niste mu prioritet

Ukoliko vam se dešava da kada god ga pozovete ili mu napišete poruku, on se ne javi ili odgovori posle par dana, a uz sve to uvek ima drugačiji izgovor - stvar je prilično jasna, niste mu prioritet.

3. Ne zanima ga ništa o vašem životu

Ako se samo vi interesujete za njegov život, za njegov dan, hobije, planove, jasno je da njega ne zanima ništa o vama.

Verovatno je da vreme provedeno sa vama koristi kako bi popunio vreme.

4. Posle razgovora sa njim se osećate bezvredno

Ako se posle razgovora sa njim osećate potišteno, bezvredno ili tužno, taj odnos u vaš život ne donosi ništa dobro. Ukoliko on utiče na vaše samopouzdanje i na to da se konstantno preisputujete da li ste nešto pogrešno rekli, da li su vaši stavovi, planovi ili izbori pogrešni - udaljite se od njega. Ne posmatra vas kao nekoga čiju ličnost treba poštovati i uvažavati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA