≫ 

Mladi pozlilo na venčanju, ali njenim mukama tu nije bio kraj: Maleri su se samo ređali

Venčanje je izgledalo skoro savršeno, a onda je za samo nekoliko sekundi sve krenulo "nizbrdo"

  • 1

Za većinu devojaka koje se udaju venčanje predstavlja jedan od onih najvažnijih momenata o kome su celog života pre toga sanjale. Izuzetno im je stalo da taj dan prođe u najboljem redu, da bude savršen, bez ikakvih nezgodnih situacija...

Međutim, da nije uvek tako potvrđuje priča mlade koja se na društvenoj mreži TikToku predstavlja kao @hollinator1424 i koja je bila toliko "malerozna" da joj se ređao peh za pehom.

Početak venčanja nije nagoveštavao šta sve može da se desi, jer je sve izgledalo skoro savršeno. Srećna mlada stajala je sa svojim budućim mužem sijajući u haljini koju je s posebnom pažnjom birala za taj dan. Blistala je kao filmska diva pored izabranika svog srca.

- Za samo nekoliko sekundi sve se promenilo. Osetila sam se loše i pokušala sam da dam znak vereniku. On nije shvatio šta mu signaliziram i mislio je da se šalim - ispričala je na TikToku.

svadba, neprijatnost

Printskrin: tiktok.com/@hollinator1424

Kako je rekla dok je "sveštenik" držao govor, prebledela je, mlaksala i pala mladoženji na ruke. Počelo je da joj se vrti u glavi i da je "zanosi", a onda se odmakla od budućeg muža i počela da povraća.

Njenim mukama tu nije bio kraj.

- Mali rođak mi se uneredio na haljinu -  dodala je i ispričala zašto joj je pozlilo.

- Bila sam dehidrirana i nisam ništa jela taj dan. Venčali smo se na Floridi, a dan je bio pakleno vruć i vlažan - rekla je.

Kako je rekla uzrok svemu je bilo i to što ima problem sa niskim pritiskom i nedostatkom gvožđa. Dodala je da joj se dešavalo i ranije da se onesvesti i da joj to stvara osećaj nesigurnosti.

svadba, neprijatnost

Printskrin: tiktok.com/@hollinator1424

I taman kad su se ljudi udubili u njenu priču,  mlada je priznala  kako se to što gledaju u video-snimku dogodilo na improviziranom crkvenom venčanju. Mladenci su ranije tog dana obavili opštinsko sklapanje braka, a kako je navela posle tog čina usledila je zabava u vinariji.

Dok su čekali da stigne hrana mladenci su prošetali dvorištem i odlučili da naprave crkveno venčanje na tom mestu.

- Tada se dogodilo sve to sa početka priče - rekla je mlada.

A kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J...

    3. decembar 2021 | 17:09

    Događaja se,ali nekako baš kad sveštenik venčava.kao fotograf sam na vencanjima i jednostavno se događa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA