≫ 

5 osobina koje ima muškarac vredan braka: Ženama je svaka podjednako važna

Kako se zrelost stiče godinama, oblikuje životnim lekcijama, većina žena je svesna da muškarca ne mogu da promene niti da ga nateraju da se uozbilji, ukoliko on nije spreman za to

  • 6
muškarac i žena, ljubavni par, bonton, udvaranje, zavodnik, ljubi ruku Foto: Shutterstock

Svaka ozbiljna veza uglavnom vodi u bračne vode i miran porodični život. Međutim, mnoge devojke nisu sigurne da li vredi upuštati se u odnos sa muškarcem kome brak nije ni na pameti.

Kako se zrelost stiče godinama, oblikuje životnim lekcijama, većina žena je svesna da muškarca ne mogu da promene niti da ga nateraju da se uozbilji, ukoliko on nije spreman za to.

Zato bi trebalo da obratite pažnju na to da li je on spreman na brak i da li je dobar izbor, u samom startu.

Muškarac koji je vredan najvažnijeg "da" najčešće ima ove osobine:

1. Drži do sebe

On nije muškarac koji mora da bude u centru pažnje. On se svakako ne plaši toga, ali mu to nije potrebno da bi se osećao značajnim. On je muškarac s kojim je moguće imati konverzacije koje imaju smisla. Sluša kad govoriš i stalo mu je do tvog mišljenja.

2. Zabavan je

To je muškarac koji ne shvata sebe previše ozbiljno. Dozvoljava sebi da se iskreno nasmeje. Duhovit je i zbog njega često imate osmeh na licu.

3. Emocionalno je dostupan

Konstantno radi na sebi, na svojim strahovima, nesigurnostima i nije ga sramota da pokaže svoja osećanja. Ne pokušava da izbegne obaveze, već se hrabro hvata u koštac sa svim preprekama. Spreman je da vam najotvorenije pokaže svoje emocije i jasno stavi do znanja okolini koliko mu značite.

4. Otvoren je i direktan

S njim znaš na čemu si. On ne voli igrice, sve što mu smeta reći će vam u lice. Neće praviti ljubomorne scene i sputavati vas tokom života. On je svestan sebe i nema potrebu da se pretvara da je neko drugi, osim onog što jeste u suštini.

5. Čvrsto stoji na zemlji

Pravi muškarac se ponaša zaštitnički kada je to potrebno, ali ne zato što je nesiguran u sebe ili vam ne veruje, već zato što želi da vam pokaže da je tu u svakom trenutku.

Zdrav muškarac ima svoj identitet i svestan je sebe - ko je on, za šta se bori, ima svoja uverenja i vrednosti. Njegovo ponašanje se ne menja bez obzira gde i šta radi, i uvek je isti.

Video: Ako osvojite srce nekog od ovih šest horoskopskih znakova - voleće vas zauvek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vu

    6. decembar 2021 | 07:32

    A koje osobine treba da ima žena vredna braka? Imali takvih danas?

  • Dar mar

    6. decembar 2021 | 07:11

    Bravo za ovog vrhunskog lajf kouca koji je ovo napisao,gomilu opstih I nejasnih stvari ,bez ijednog primera ?! ,,Cvrsto stoji na zemlji", npr.pa ma sta to znacilo,nema veze ali zvuci onako bas bas ,,mocno"!!!

  • Čiča

    6. decembar 2021 | 08:36

    Glavnih pet osobina su: -položaj, lova, da je glup, da nije ljubomoran i da nije cicija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA