≫ 

5 načina kako muškarci doživljavaju zaljubljenost: "Ne primećujem njene mane"

Za romantičare zaljubljenost je iskazivanje pažnje kroz poklone i gestove, dok neki drugi to iskazuju kroz aktivno slušanje partnerke

  • 2
Strast, ljubav, zavođenje, grljenje Foto: Shutterstock

Zaljubljenost je verovatno jedan od najlepših osećaja na svetu, "leptirići" u stomaku, trnci koji prolaze kroz telo, "glava u oblacima", su prateće rekacije na koje niko nije ravnodušan.

I pored sličnih reakcija, ovo osećanje ljudi doživljavaju na drugačije načine. Ukoliko pitate muškarce šta to za njih predstavlja, i kako pokazuju da su zaljubljeni, verovatno ćete dobiti potpuno različite odgovore.

Za romantičare zaljubljenost je iskazivanje pažnje kroz poklone i gestove, dok neki drugi to iskazuju kroz aktivno slušanje partnerke.

A, ovo su neki od najčešćih odgovora kako se muškarci osećaju kada su zaljubljeni:

1. Ne primećuješ njene mane

- Ne ponašaš se uvek logično, ne primećuješ njene mane. Nesuglasice rešavate lako i zajedničko vreme ne provodite samo kad ste intimni, sve je mnogo više od toga.

Vremenom ona postaje tvoja omiljena osoba. Imate zajedničke aktivnosti, usrećujete jedno drugo, osećate se sigurno kada ste zajedno - naveo je jedan muškarac na društvenoj mreži Reddit.

2. Želiš da se i ona oseća srećno koliko i ti

- Srećniji si i sigurniji, kao nikada ranije. Osim toga, imaš veliku potrebu da se i ona tako oseća pored tebe. Imaš veliku naklonost prema toj osobi, osećanja su mnogo dublja nego prema drugima, povezani ste na svim nivoima - rekao je drugi momak.

foto Pixabay foto Pixabay

3. Osećaš da tu pripadaš

Treći muškarac naveo je da se oseća prijatno kada je zaljubljen.

- Kada ste zajedno, znaš da je to mesto kome pripadaš, da je to osoba s kojom želiš da si tu, prisutan u trenutku. Prava ljubav je prijatna, osećaš se "kao kod kuće". Imaš potrebu da je slušaš i upijaš svaku njenu reč.

4. Osećaš čistu radost

- Možda mnogi neće biti saglasni sa mnom, ali ja ne verujem da je ljubav jedini osećaj za koji se držiš. Ljubav je veza koja može imati toliko različitih osećanja, uglavnom dobrih, ponekada loših, a ponekada je i bez osećaja.

Važno je da oproštaj i poštovanje vladaju vašim odnosom, i da to bude obostrano. Trebalo bi da se osećate potrebnim i željeni, i vi i druga strana - podelio je svoje viđenje zaljubljenosti jedan momak.

5. Zaljubljenost je zahvalnost

- Ljubav je sigurna, topla, sigurna luka. Zahvalni ste jer je vaš partner tu uprkos svom haosu sveta i svemira. Ljubav je kada ste jedno drugome čitav svet...kad nekoga čekaš i ne želiš da se rastanete.

To je miran glas, snažni zagrljaj. Zaljubljenost je ljubav, a ljubav je zahvalnost - objasnio je jedan mladić kako se on oseća kada je zaljubljen.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐌

    10. decembar 2021 | 00:21

    Muskarci u danasnje vreme kao da idu na casove glume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA