≫ 

Spojite dlanove sa voljenom osobom i otkrijte da li ste rođeni jedno za drugo

Saznajte da li ćete imati sreće u ljubavi

  • 1
Spojeni dlanovi, srodne duše Foto: Marko Jovanović

Jedna ruka može sama mnogo toga da uradi, ali tek u spoju sa drugom rukom ostvaruje svoju punu svrhu. Isto je i na polju proricanja sudbine iz dlana.

Linije ljubavi na dlanovima otkriće vam kakva vas budućnost čeka u vašoj vezi. Zato spojite dlanove sa voljenom i pogledajte kako se te linije spajaju, a postoje tri načina koja otkrivaju puno toga.

1. Linije su na istoj visini

Vama je ljubav nešto najvažnije na svetu, a kada se jednom zaljubite onda je to za ceo život. Vi i vaš partner ste spremni na sve zbog ljubavi, pa čak i da promenite posao i državu. Vaša budućnost je svetla i verovatno je vaša priča ona " za ceo život".

2. Linija na desnom dlanu je jednom partneru viša

Ne brinite se, ukoliko vaše linije nisu u ravni to ne znači da niste stvoreni jedno za drugo. Ovakav položaj linija govori da partner čija je linija viša, ima veće ambicije što se tiče ljubavi i veze.

Ako je ljubav dvoje ljudi dovoljna jaka i ako osoba ima osećaj da treba da se bori za taj odnos, onda nema razloga da očajavate. 

3. Linija na levom dlanu je viša

Ukoliko je linija na levom dlanu viša jednom od partnera to znači da je vaš odnos strastven i pun ljubavi. Kao i u životu, ništa ne mora da bude savršeno da bi bilo dobro, pa tako ni ljubavne linije na dlanovima.

U vašem odnosu svađe su česte, ali, ako se oboje potrudite imate tedenciju da budete idealan par.

Video: Evo kako se horoskopski znaci ponašaju nakon raskida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    14. decembar 2021 | 07:11

    Znači kako god da su crte raspoređene dobro je 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA