4 jasna znaka da simpatija želi ozbiljnu vezu sa vama: Sitnice ga najviše odaju

Pročitaćete njegove namere kao knjigu

  • 2
Poljubac, par, ljubav, zaljubljeni, nova godina Foto: Unsplash/freestocks

Verujemo da ne postoji devojka koja pitanje: "Kako da znam da li mu se sviđam" nije postavila bar jednom u životu.

Stručnjaci za veze tvrde da nije teško prepoznati da li momak devojku vidi samo kao drugaricu ili nešto više, jer će ga otkriti njegovi postupci.

Čitava stvar je zapravo u detaljima i sitnicama, naklonost prema nekome se ne može lako sakriti, jer svakog muškarca odaju neki univerzalni ljubavni signali.

1. Menja svoje planove zbog vas

Svako voli svoju nezavisnost i jedna od najtežih stvari  u svakom odnosu je uskladiti svoje obaveze i planove, tako da imate dovoljno kvalitetnog vremena koje ćete provesti zajedno sa potencijalnim partnerom, a i da svako ima vremena za sebe.

Za to je potrebno prilagođavanje rasporeda i planova i to ne treba da radi samo jedan od partnera, nego oboje. Ali to što je on spreman da promeni svoje planove i obaveze, da bi imao više vremena za vas - definitvno govori o tome da mu je stalo i da on ulaže u vaš odnos, zato što veruje da vredite i da vaš odnos može da napreduje.

2. Ponaša se drugačije u vašem društvu 

Muškarci, inače, nisu skloni da menjaju svoj uobičajni obrazac ponašanja, rade to samo ukoliko im se neko stvarno i iskreno dopadne.

Ljubavni par, putovanje, zaljubljeni Foto: Pixabay

Pokušaće da na taj način pridobije vašu pažnju. Radiće neke sebi manje svojstvene stvari, a ako ga znate od ranije, lako ćete uočiti da se nešto dešava.

3. Priča sa vama o budućnosti 

Kada muškarac koji vas voli pravi planove za budućnost, u njima ćete se uvek nalaziti i vi. To je jasan znak da on neće i ne želi da pogleda u budućnost, a da pored sebe ne vidi vas kako ga držite čvrsto za ruku. 

4. Ponaša se zaštitnički

On je u stanju da ostavi svoje društvo kako bi vas odvezao do drugarice da vi ne biste išli peške po hladnoći i mraku. Požrtvovanost je muškarcima jača strana, pa će on učiniti sve da bude vaš superheroj. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA