≫ 

Od dečkove bivše žene tražila venčanicu na pozajmicu: "Uzela ti muža, sad bi i haljinu!"

Na njeno iznenađenje, umesto razumevanja, naišla je na osudu i salvu uvreda koje su usledile

  • 0
Venčanica, svadba, mlada Foto: Shutterstock

Iako je veoma teško posle raskida ili razvoda ostati u dobrom odnosu sa bivšim partnerom, ipak postoje bivši parovi koji posle raskida ili razvoda nastave da se čuju i druže. Međutim, nema baš puno slučajeva da se bivša i sadašnja žena sprijatelje, ali i to je moguće...

Jedna žena, koja je želela da ostane anonimna, na društvenoj mreži Redit objavila je svoju ispovest vezanu za nju i aktuelnu devojku bivšeg supruga. Naime, ona i suprug su se razveli pre tri godine, ali su ostali dobri prijatelji - toliko dobri da je ona postala najbolja drugarica njegove devojke!

- Oni su počeli da izlaze pre 10 meseci, a nas dve smo postale stvarno dobre prijateljice. I sve je bilo sjajno do jednog dana - napisala je ova žena.

Prema njenim rečima, kada su se poslednji put videle, devojka njenog bivšeg muža ju je pitala da bi mogla da se uda u njenoj venčanici.

- Verovatno je videla venčanicu na našim slikama sa venčanja. Rekla sam joj da mi je drago što joj se haljina dopada, ali da bih ipak morala da je odbijem. Objasnila sam joj da mi ne bi bilo prijatno da je vidim u venčanicu u kojoj sam se udala - nastavila je ova žena.

Na njeno iznenađenje, umesto razumevanja, naišla je na osudu i salvu uvreda koje su usledile.

- Njena porodica i prijatelji su me zvali i izgovarali mi pogrdne reči. A ona je rekla da verovatno neću da joj dam venčanicu jer i dalje volim bivšeg supruga - napisala je ona i dodala:

- Osećam se veoma loše, jer sada imam osećaj da treba da joj dam venčanicu, ali s druge strane, drugi deo mene mi govori da to ne radim. Molim vas, pomozite mi i recite šta je pametno da uradim.

Umorna žena, depresija Foto ilustracija: Shutterstock

Njenu objavu komentarisalo je više od 1.000 ljudi, a većina njih je za to da venčanicu ne sme i ne treba da pozajmi.

- Uzela ti muža, a sada bi i venčanicu. Ništa čudnije nisam čula u životu - napisala je jedna žena, a druga je dodala:

- Bože, koliko neprijatna situacija. Ne znam odakle toj ženi smelosti da te uopšte pita to.

Ona se više nije oglašavala povodom ove situacije, a na nama ostaje samo da nagađamo da li joj je dala venčanicu, ili, pak ne.

Video: Hoće da maćehi upropasti najsrećniji dan: Devojka dolazi na očevo venčanje u bezobraznoj haljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA