≫ 

Uhvatila je dečka u prevari, odao ga je jedan detalj na selfiju

Anđela, korisnica društvene mreže TikTok, podelila je na svom profilu video u kom je pokazala kako je otkrila da joj je dečko neveran

  • 1

Razlozi zbog kojih se ljubavne priče završavaju su različiti, međutim, najgori je onaj kada je posredi prevara. Jednoj devojci se upravo to desilo, a način na koji je saznala da joj je partner neveran je neverovatan.

Anđela, korisnica društvene mreže TikTok, podelila je na svom profilu video u kome je pokazala kako ga je otkrila.

Naime, dečko joj je rekao da će sa svojom porodicom provesti dan na reci, a kako bi čitava priča bila još uverljivija, poslao joj je i fotografiju sa kajaka. Međutim, ono što nije primetio je da joj je poslao selfi sa detaljem koji je otkrio da laže, a to je odraz na njegovim naočarima za sunce.

Na fotografiji koju je Anđela zumirala jasno se u odrazu vidi nepoznata devojka, koja okrenuta leđima sedi sa njenim dečkom u kajaku.

U videu je posle njegove fotografije pokazala i kako joj dečko odgovara na poruke, a potom, pretpostavlja, gasi telefon.

On je, zapravo, pokušao da se odbrani, tvrdeći da je to nepoznata osoba koja vesla ispred njega, ali Anđela u to nije poverovala. Potom on prestaje da joj odgovara na poruke.

Naterala ga da prizna

U drugom videu je ispričala kako je dečko priznao da ju je varao i da su posle toga raskinuli.

- Znala sam da me vara, jer mene nikada nije zvao da idem sa njim u takve avanture kao što je odlazak na kajak. Jednostavno je bio previše zaslepljen da bi i sam uočio detalj koji ga je odao - rekla je ona.

Anđelini snimci ubrzo su postali viralni, a mnogi su se saosećali sa njom i komentarisali da nije zaslužila da se neko tako ponese prema njoj.

- Istina uvek izađe na videlo, ovoga puta zbog odraza - napisala je jedna korisnica.

Međutim, tu celoj priči nije bio kraj, jer je ona insistirala da dečko prizna prevaru.

- Priznao je kada sam rekla da sam na putu ka njegovoj kući u trenutku kada je on bio sa njom, pa su me pozvali i priznali - rekla je Anđela.

- I iskreno, nije mi prijatno kada čitam od drugih ljudi osude jer sam insistirala da mi prizna. Zaslužila sam objašnjenje i iako je bilo prilično glupo - dobila sam ga, ali sam ga dobila jer sam insistirala - zaključila je prevarena devojka.

Video: Osveta dečku preljubniku: Uhvatila drugaricu za ruku i poslala mu ovu sliku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA