≫ 

Devojka (23) se verila sa muškarcem (57), pa dala otkaz: "Lepa sam, ne moram da radim"

- Rekao mi je da ne brinem o poslu i da sam prelepa za to. Poslušala sam ga i dala sam otkaz - kaže ova devojka

  • 8

Davno je poznato da ljubav ne zna za godine. Tako je i u slučaju Amerikanke Alisi Rene Gutjerez (23) koja se nedavno verila za svog dečka Pitera (57).

Na prvi sastanak par je izašao samo tri dana pre njenog dvadesetog rođendana, a upoznala ih je Piterova kćerka, koja je od buduće maćehe mlađa samo nekoliko meseci.

I dok mnogi samo nekoliko puta godišnje uživaju u slobodnim danima, Alisi je svaki dan kao praznik. Nedavno je objavila video na društvenoj mreži TikTok u kom je objasnila da ne radi, nema posao, jer je prelepa da bi radila i da je njen svaki dan kao Božić.

- Zgodne devojke ne moraju da traže poklone za Božić, one poklone dobijaju u toku cele godine - rekla je ona i izazvala mnogo pažnje.

U nekom od prethodnih videa Alisa je objasnila kako su se upoznali.

- Piter je baš tada okončao svoj 15-godišnji brak iz kog ima dvoje dece, a jedna od njegovih kćerki je samo tri meseca mlađa od mene i dobre smo prijateljice - rekla je Alisa i dodala da su je oduvek privlačili stariji muškarci.

Oni njenih godina, istakla je, brinu samo kako će završiti u krevetu, uvek igraju igrice i nisu spremni na pravu vezu i obaveze. I zbog svega ovoga je ona radije izlazila sa starijim muškarcima, a za jednog se i verila. Kako objašnjava, Piter zna šta želi, a nedavno je na njegov nagovor napustila i svoj posao frizerke.

- Rekao mi je da ne brinem o poslu i da sam prelepa za to. Poslušala sam ga i dala sam otkaz - kaže ova devojka.

Inače, svojim raskošnim stilom života i videima u kojima pokazuje brendiranu odeću na TikToku je zavredela više od 178.000 pratilaca, a onima koji je ne vole poručuje da je srećna i da je njihovi komentari ne pogađaju.

- Piter i ja smo godinu dana skrivali svoju vezu, a kad smo konačno svima rekli čak su me i roditelj podržali, na čemu sam im zahvalna, posebno jer sam nedavno zbog veze sa Piterom izgubila i najboljeg prijatelja - objasnila je, dodavši da su veze s velikom razlikom u godinama sve češće i iz dana u dan sve prihvaćenije.

Video: Aleksandra Subotić objavila prvi snimak bebe koju čeka sa 20 godina starijim dečkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA