≫ 

Rekla dečku da je trudna, pa došlo do nesporazuma: "Reagovao je previše hladno"

Hana od uzbuđenja nije mogla da dočeka da njen dečko dođe kući, pa je odlučila da mu pošalje sliku pozitivnog testa za trudnoću

  • 1
Test za trudnoću, trudnoća Foto: Freepik.com

Za skoro svaku ženu je poseban trenutak onaj u kom svom partneru treba da saopšti srećne vesti - da će postati roditelji.

Mnoge žene kažu da su u tom trenutku u isto vreme i uzbuđene, ali i pod stresom, jer ne znaju kako će partner reagovati. Muškarci često zbog šoka nemaju nikavu reakciju, pa žene budu tužne misleći da to nije ono što oni žele.

Slična stvar dogodila se i Hani Aleksis koja je fotografiju svog pozitivnog testa za trudnoću poslala dečku Čarliju, jer kako kaže, nije mogla da dočeka da dođe kući.

Hana kaže da je danima osećala mučninu i da je imala skoro sve simptome trudnoće, pa je uradila test da bi saznala da li je trudna ili ne.

- Pojavile su se dve crtice, a ja sam odmah slikala test i poslala momku s porukom: "Ljubavi, ovo je bio razlog zbog kog sam se osećala loše" - rekla je ona i dodala:

- Pitao me je da li se šalim, a ja sam rekla "ne". Zatim je napisao: "U redu, ne paniči. Nije ništa strašno".

Hana kaže da se u tom trenutku zbunila, jer je njen dečko na ovakvu vest reagovao previše hladno. Taman kada se spremala da ga pozove, stigala je još jedna njegova poruka.

- Napisao mi je: "Bićemo zajedno u izolaciji. Samo proveri kako je tvoja mama, možda ima i ona". Tada sam shvatila da on zapravo misli da imam koronu i da sam radila brzi test. Odlučila sam da mu napišem kratku poruku i objasnim mu da sam zapravo u drugom stanju - rekla je kroz osmeh ova devojka.

Hana kaže da je dečko bio u šoku kada je shvatio da je to zapravo fotografija testa za trudnoću i da će uskoro postati otac.

- Naravno da je bio srećan, oboje smo. Došlo je samo do malog i smešnog nesporazuma - zaključila je ona.

Video: Ljubavni terapeut otkriva 12 važnih pitanja: Naučite nešto novo o sebi i partneru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA