≫ 

4 kreativne i unikatne ideje za Dan zaljubljenih: One će partnera ostaviti bez daha

Stvorite prelepe uspomene koje ćete pamtiti ceo život

  • 1
dan zaljubljenih, veza, ljubav, momak, devojka, baloni, cveće Foto: Freepik/freepic.diller

Kako se bliži Dan zaljubljenih, dan koji bi trebalo da bude najromantičniji u godini, tako su zaljubljeni parovi sve više pod pritiskom i muči ih pitanje "kako da iznenadim voljenu osobu na originalan i upečatljiv način?".

Kupovina poklona je uvek dobar izbor, ali zašto se ovoga puta ne biste odlučili da na drugačiji način obeležite ovaj dan?

Uključite svoju maštu i kreativnu stranu i pokušajte da sami napravite kreativni poklon za svog partnera ili priredite veče za pamćenje, jer zajednički momenti sa voljenom osobom zauvek ostaju u pamćenju.

Evo nekoliko ideja kako da prijatno iznenadite voljenu osobu na Dan zaljubljenih ili bilo koji drugi dan u godini.

1. Romantična večera

Bilo da romantičnu večeru pripremite vi sami u svom domu ili, pak, izvedete partnera u neki restoran, nećete pogrešiti. Romantična večera za Dan zaljubljenih je pun pogodak i sigurno će biti pravo iznenađenje za vašu voljenu osobu.

Stoga, ukoliko više volite intimnu atmosferu, pripremite nešto ukusno i romantično što vaš partner voli da jede, obezbedite dobro vino i naravno sveće. Na ovaj način stvorićete predivne uspomene za pamćenje, a vaš partner će sigurno umeti da ceni ono što ste za njega učinili.

2. Ljubavna lista

Napravite listu od 100 stvari koje volite kod svog partnera, odštampajte je i uramite. Ako želite da se osoba oseti zaista posebno, pročitajte listu naglas.

3. Kolaž od fotografija

Izaberite fotografije na kojima ste sa voljenom osobom u nekim srećnim trenucima, zagrljeni i nasmejani ili na kojima se ljubite, pa napravite lepo aranžiran kolaž. Dodajte i neke osećajne poruke pune ljubavi i zahvalnosti, pa sve lepo uokvirite. Ovakav poklon je trajan i topao podsetnik vaše ljubavi i voljena osoba će to znati ceniti.

4. Video najdražih trenutaka

Ukoliko ste u dužoj vezi i imate bogatu zajedničku istoriju, sigurno možete pronaći mnogo snimljenih zajedničkih trenutaka. Sakupite taj materijal, pa napravite lepu video prezentaciju vaše ljubavi i onoga što ste do sada prošli.

Video: Severina pozirala prekrivena samo poklončićima

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA