Pred nama su dani posvećeni ljubavi i nežnosti: 3 predloga kako da ih iskoristite

Najslađe ostavljamo za kraj

  • 1
ljubav, piljubac Foto: Pixabay

Većina muškaraca nađe se u nedoumici čime obradovati dragu žensku osobu uoči Dana zaljubljenih i 8.marta, dva praznika posvećena ljubavi, nežnosti i poštovanju. Međutim, ako ste ove godine odlučili da uradite nešto drugačije i planirate da zaobiđete klasičan šoping evo nekih predloga kako da vaša dama bude zadovoljna jednako kao i vi.

Zajednički spa dan

Poklon koji je ujedno i romantičan ali i ne tako ustaljen među našim muškarcima. Razmislite da iznenadite dragu osobu i predložite da uzmete jedan slobodan dan u sred radne nedelje i provedete ga u opuštenoj spa atmosferi. Ovo će potpuno promeniti vašu rutinu, a imaćete prilike da se posvetite jedno drugom, relaksirate i zabavite.

Izlet u drugi grad

Veliki je broj turističkih destinacija koje se nude za vreme praznika, međutim,ako malo istražite gradove i manja mesta u okruženju sigurno ćete uvideti da vam nije potreban odlazak u inostranstvo da doživite avanturu. Gotovo svako turističko mesto ima neku atrakciju posvećenu ljubavi i zaljubljenima, stazu, most, vidikovac...gde možete napraviti neke nove zajedničke uspomene, otkriti nešto novo i lepo provesti zajedničko vreme.

Obrok iznenađenja

Zasucite rukave, pogledajte neki tutorijal na YouTube-u i spremite sami romantičnu večeru. Zamenite malo uloge sa svojom dragom i pokažite joj da umete da se snađete i u kuhinji. Izaberite nešto jednostavno poput paste, uparite sa lepim vinom, a za dezert ne brinite jer tu su Plazma Kocka i Plazma Stiksi, savršen kraj romantičnog obroka. Jer, uživanje je slađe kada se podeli u dvoje. Prijatno!

Plazma Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA