≫ 

7 znakova da ste zaljubljeni u muškarca koji nije za vezu na "duge staze"

Oni su šarmantni i zabavni, ali beže od "vezivanja"

  • 0
Strast, ljubav, zavođenje, grljenje Foto: Shutterstock

Verovatno ste nekada bili u emotivnoj vezi da zgodnim, zabavnim muškarcem sa kojim nikada niste znali na čemu ste i koji vas je "vrteo oko malog prsta".

Niste mu to zamerali, naprotiv, bilo vam je veoma zanimljivo. Međutim, moguće je i da ste, ako ste sebi dopustili da se dugoročno "vežete" za takvog tipa, iz veze s njim izlazili "slomljeng srca" i da vam je bilo potrebno mnogo vremena da se oporavite.

Takvi tipovima muškaraca nisu za veze na "duge staze" i nisu one dobrice koje poštuju i razumeju ženu.

Ako niste sigurni da li vam se udvara ili ste u vezi sa ovakvim tipom muškarca, postoji jasnih sedam znakova koji ukazuju da nema ozbiljne namere, ali ni kapacitet za zrelu emotivnu vezu.

1. Lako daje obećanja, još lakše ih ne ispunjava

Ovakvi muškarci kažu da će vam se javiti ili da ćete se videti, ali kad dođe vreme da ispune ono što su obećali, oni "zakažu". Često vam naknadno izmisle loše izvinjenje, ali uvek uspevaju da se iskupe, pa pristajete da ponovo izađete sa njima.

2. On je "vuk samotnjak"

Niste upoznale njegove prijatelje i porodicu, a kako stvari stoje to se neće ni desiti. On ne priča puno o ljudima s kojima se druži. Kad ga pitate za porodicu, on izbegava tu temu.

3. Nikad ne otkriva "karte"

Gotovo stalno igra igrice "toplo-hladno". Ne možete da predvidite njegovo ponašanje - u jednom trenutku je pored vas, a u sledećem je nestao i ne javlja se danima.

Niste u stanju da shvatite šta se dešava među vama, jer on stalno menja ponašanje prema vama.

ljubavni par, dečko i devojka, veza Foto: Shutterstock

4. Čini se da se oko njega "vrti" mnogo žena

Čak i ako nikada niste videli ili upoznali te žene, to jednostavno možete da osetite. Kad ste u njegovoj blizini, čini se da ga zanimate, ali vam nešto u vezi njega daje osećaj da druge žene "čekaju u redu". Možda on namerno ostavlja takav utisak, a možda je to nešto što sasvim opravdano slutite.

5. Ima mnogo "prtljaga" iz prošlosti koji vuče

Često priča neke dramatične priče iz života.

Zlostavljanje u detinjstvu? Da. Problematična prošla veza? Da. Tužne priče o tome kako ga "svi pogrešno shvataju"? Da.

Ovakvi muškarci često stvaraju osećaj da biste mogli da im se približite kad biste svojom ljubavi uspeli da "popravite" njihov život, rešite njihove probleme, oterate njihovu bol... Bez obzira da li je bol stvaran ili ne, to je vešta tehnika, jer vas on "tera" da se sažalite i ostanete s njim, pa da ima izgovor za svoje loše ponašanje.

6. Ne voli pravljenje planova

Ovakvi muškarci čekaju "bolju ponudu" kad su u pitanju planovi, zato ne žele da planiraju izlaske unapred. Ne prave dogovore, jer im to ostavlja otvorene mogućnosti ako ne žele da se vide sa vama ili ako upoznaju nekog novog. Radije će vam se javiti kada njima to odgovara i praviti se da su vas iznenadili.

7. Uvek ima izgovor zašto ne želi vezu

Ovaj tip muškaraca uvek izbegava vezu. Ponavljaće vam kako jednostavno "nije za ozbiljnu vezu", ali će nastaviti da vas zove i da izlazi sa vama. Klasičan slučaj u kome jedno govori, a drugo radi.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA