≫ 

Ilon Mask ima novu devojku: Ko je 23 godine mlađa Nataša koja je zavela najbogatijeg čoveka na svetu

- Veoma su srećni i dosta vremena provode zajedno - rekao je izvor blizak zaljubljenom paru

  • 0
Natasha Bassett, Nataša Baset, Elon Musk, Ilon Mask Foto: Profimedia/Rob Latour/AFI / Shutterstock Editorial, Tanjug/AP

Kako navode strani mediji, Ilon Mask je našao novu devojku. Trenutna partnerka jednog od najbogatijih ljudi sveta navodno je glumica Nataša Baset (27), australijska filmska zvezda koja se proslavila ulogom Britni Spirs u filmu "Britney Ever After". Uskoro ćemo je gledati i u novom biografskom filmu o Elvisu Prisliju, u ulozi njegove prve devojku Diksi Lok.

Pedesetogodišnji izvršni direktor kompanija "Tesla" i "SpaceX" i Nataša primećeni su zajedno dok su izlazili iz privatnog aviona u Los Anđelesu u četvrtak.

- Veoma su srećni i dosta vremena provode zajedno - rekao je izvor blizak zaljubljenom paru.

Nataša Baset se glumom bavi od 14. godine, kada je dobila glavnu ulogu u predstavi „Romeo i Julija”. Odrasla je u Sidneju, a 2019. godine se preselila u Njujork zbog posla.

Podsetimo, Ilon Mask je u septembru prošle godine otkrio da je prekinuo trogodišnju vezu sa  muzičarkom Grejms, ali ostali su u dobrim odnosima i zajedno brinu o njihovom jednogodišnjem sinu.

Pre nego što je stupio u vezu sa Grejms, Mask je bio u ljubavnom odnosu sa glumicom Amber Herd, a jednom prilikom je rekao da preferira dugotrajne veze.

- Ako nisam zaljubljen, ako nisam sa dugogodišnjim saputnikom, ne mogu da budem srećan... Ubija me odlazak na spavanje sam - rekao je tada Mask koji je bio tri puta u braku.

Video: Svemirska raketa Ilona Maska doživela krah: Umesto na Marsu, završila u delovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA