Stručnjak otkriva 3 razloga zbog kojih muškarci postanu nezainteresovani za vezu

Stručnjak za veze kaže da su muškarci ti koji, u većini slučajeva, donesu odluku da iznenada nestanu iz života svoje partnerke

  • 2
Muškarac žena svađa par Foto: Shutterstock

Složićete se da je skoro svaki ulazak u novu vezu jedan od najlepiših osećaja na svetu. Prvih mesec dana vi i vaš partner imate sve vreme ovog sveta, strpljenja, pažnje i poklona je na pretek i sve se čini tako savršeno.

Međutim, neretko se dešava da se jedno od dvoje ljudi, a najčešće, kažu stručnjaci za veze, muškarac, povuče bez razloga iz ljubavne veze.

- Kao stručnjak za ljubavne odnose, razgovaram sa muškarcima i ženama koji su žrtve uobičajenog ponašanja koje uzrokuje kraj veze - kaže stručnjak za veze Klej Endruz.

Kejl kaže da su muškarci ti koji, u većini slučejeva, donesu odluku da iznenada nestanu iz života svoje partnerke. Prema njegovim rečima, postoje tri glavna razloga zbog kojih muškarci gube interesovanje za vezu.

1. Brzo ste se zaljubili u njega

Muškarci vole da vide i dožive svoju lepšu polovinu kao nagradu za koju moraju da se bore. Ženu za koju se odluče oni vide kao svoje postignuće.

Oni vole da pored sebe imaju ženu koja je samouverena, koja ima svoje mišljenje i koju nije lako osvojiti. Dakle, muškarci se povlače kada žene postanu previše "jednostavne" za osvajanje.

Svađa, ljut muškarac Foto: Shutterstock

2. Misli da ne može da vam pokaže svoje pravo lice

Sledeći razlog zašto muškarac gubi interesovanje je zato što se ne oseća da može da bude ranjiv pred vama.

- To je često uzrokovano visokim očekivanjima, osuđujućim ponašanjem ili nekim drugim načinom kojim žene žele da kontrolišu ponašanje svog partnera - objašnjava Endruz.

3. U životu mu se događaju druge stvari

Još jedan od razloga zašto muškarci gube interesovanje je zato što jednostavno imaju druge prioritete u životu. Posao, primarna porodica i finansijska situacija su problemi koji spadaju u ovu kategoriju. Muškarac se usmerava prema onome šta mu je u tom trenutku najveći prioriter, a možda to niste vi.

- Kad prolazi kroz težak period, njegov fokus će se prirodno usmeriti na ono s čim prvo mora da se suoči - zaključuje stručnjak za veze Klej Endruz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    7. mart 2022 | 21:59

    Ja bi pitao tog strucnjaka koliko on puta mesecno upraznjava sex

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA