≫ 

4 stvari koje muškarac radi kad mu je zaista stalo do veze i žene

Bez obzira na to koliko smo svi različiti, postoje neki obrasci koje manje-više svaki muškarac sledi kad stvarno želi da sačuva vezu

  • 2
Ljubav, zaljubljeni par Foto: Shutterstock

Ljudi na različite načine pokazuju svoja osećanja, emocije, misli i strahove. U današnjem svetu kad se sve suviše brzo odvija i menja, pokušavamo da nađemo tu jednu osobu koja će nas najbolje razumeti.

Neki muškarci su stidljivi kada bi trebalo da izjave ljubav, a neki jednostavno misle da je ljubav bolje pokazati delima.

Problem je, međutim, što mnoge žene previde male gestove iza kojih se krije mnogo više ljubavi nego iza jednog "volim te".

Zato, dame, obratite pažnju, jer ako vaš muškarac ovo radi, to znači da mu je zaista stalo do vas.

1. Zanima ga vaše mišljenje

Kada je muškarcu stalo do žene, veoma mu je važno njeno mišljenje i pamti sve što mu ona govori. Zapravo, to je dobar način da se razlikuju zaljubljenost i ljubav, jer kada je ljubav u pitanju, momci pamte i najmanje sitnice kako bi znali u čemu njihova partnerka uživa.

2. Pruža podršku

Muškarac koji voli nikako vas neće gledati kao konkurenciju ili sa nipodaštavanjem. Kada mu je zaista stalo, on će biti ponosan na svaki uspeh koji postignete.

par, partner, ljubav, muškarac, žena Foto: Freepik/lookstudio

Važno je da imate na umu da možda on u potpunosti neće razumeti vas ili korake koje ste preduzeli, ali ako je za vas to važno - on će vam pružiti podršku.

3. Upoznaje vas sa svima

Mislimo, naravno, na njegove prijatelje i porodicu. To je znak da niste "prolazna kombinacija", već devojka do koje mu je zaista stalo i sa kojom vidi sebe u budućnosti.

4. Pokazuje svoju ranjivu stranu

Dobar deo muške populacije neće tek tako otkriti šta ga muči, čini nesigurnim ili ranjivim. Ako vaš partner želi sa vama da podeli i svoje loše trenutke, to je dobar znak.

Za muškarce se uglavnom vezuju stereotipi da su oni jači pol, da ne plaču i ne pokazuju emocije. Ukoliko muškarac kojeg ste odabrali bez problema priča o svojim strahovima i svemu što ga muči, budite sigurni da mu značite mnogo.

Video: Ako osvojite srce nekog od ovih šest horoskopskih znakova - voleće vas zauvek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    21. mart 2022 | 08:50

    Hahahah sa svim muskarcima sa kojima sam je upoznao,sa svima je nesto imala.Godine nisu bile problem od 18 do 60..Jel tako Dalila?

  • Siki

    21. mart 2022 | 16:49

    U ego gadjao, tako me dobio😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA