Kristina se već 6 godina sveti bivšem momku, ljudi je osudili: "Ostavi ga na miru!"

Video-snimak u kom detaljno objašnjava svoj plan osvete pregledan je više od 6,2 miliona puta

  • 1

Posle burnog raskida neke osobe razmišljaju samo u jednom pravcu, a to je kako da se osvete bivšem partneru, jer misle da će im to doneti osećaj zadovoljstva. 

Kristina je jedna od osoba koja razmišlja na ovaj način, a ona je na TikToku otkrila svoj plan osvete bivšem dečku i time pokrenula lavinu komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

Naime, ona potajno prijavljuje bivšeg dečka na najrazličitije sajtove putem njegovog mejla i ne planira uskoro da stane.

@kristinamakescontent #stitch with @andpacker omg so random of me can’t believe I just did that (but srsly it’s actually quite annoying) #storytime #exes #spammail #idk ♬ original sound - Kristina Makes Content 💁🏻‍♀️

U videu koji je pregledan više od 6,2 miliona puta, Kristina je objasnila kako se već šest godina sveti bivšem momku:

- Bivši dečko i ja smo 2016. godine imali veoma buran raskid posle kog sam pronašla zanimljivu taktiku za osvetu. Moja osveta dolazi u obliku pretplate putem imejla. Ukoliko sam na aerodromu i treba da ostavim mejl kako bi se prijavila na WiFi, dajem njegov imejl. Ako želim da pročita neki članak, ali treba da ukucam mejl, dajem njegov. I tako radim za sve stvari za koje je potrebna e-pošta.

Otkako je objavljen, video-snimak je sakupio više od 835.000 lajkova i hiljade komentara korisnika podeljenog mišljenja. Mnoge devojke zahvalile su joj na super savetu kako da se osvete bivšem dečku, ali neki nisu bili oduševljeni.

- Šta ti je uradio da ovo radiš šest godina posle raskida? Ostavi ga na miru i potraži stručnu pomoć - napisala je žena žena.

- Devojko, 2022. je, iskoristi tu energiju za stvari koje te usrećuju i pomažu ti da rasteš - dodala je druga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA