Kako da na prvom sastanku shvatite da li je za vas: 5 stvari koje muškarac ne bi trebalo da radi

Nije lako pronaći pravog partnera za sebe

  • 1
Sastanak, dejt, par, ljubav Foto: Freepik.com

Ponekad prvi sastanak može da ukaže na to da će veza biti toksična, ali da biste to shvatili na vreme, morate da znate koje "crvene zastavice" na sastanku to pokazuju.

Kada na vreme shvatite da je veza sa nekim osuđena na propast, to može da vas poštedi slomljenog srca i većih problema. Nije lako pronaći pravog partnera za sebe, ali ako već na prvom sastanku shvatite da to nije osoba za vas, poštedećete sebe mnogo muka i gubljenja vremena.

Nekoliko stručnjaka za veze izdvojili je znake koji već na prvom sastanku pokazuju da treba da bežite glavom bez obzira.

1. Kasni, a ne javi

To ne znači da treba baš odmah da ga otpišete - možda mu se ispraznila baterija, ali ako to nije slučaj, ovo može biti prvi znak nepoštovanja. 

Ako pretpostavlja da je vama u redu da sedite i čekate bez objašnjenja, pa se još i ne izvini što kasni, budite obazrivi.

2. Drzak je prema konobaru

Na prvom sastanku se trudimo da impresioniramo osobu sa kojom smo, da ostavimo dobar utisak. Ako je osoba tada gruba prema konobaru ili prema bilo kome drugom, i to je njihova "najbolja verzija", verovatno ne želite da vidite kako se ponaša kada joj je loš dan.

3. Previše pominje bivšu partnerku

Ponekad teme o bivšim vezama prosto ne mogu da se izbegnu i nije ni loše razgovarati o tome, ali ako opsesivno govori o svojoj bivšoj devojci, to može biti znak da je još nije preboleo.

4. Sve vreme gleda u telefon

Možda čeka važan poziv ili mejl, ali ako neprestano gleda u telefon bez ikakvog objašnjenja, to je prilično jasan znak da nije naročito zainteresovan za vas. Osim toga, ovo je izraziti pokazatelj nepoštovanja sagovornika.

5. Ne prihvata drugačije mišljenje

Živa debata o različitim mišljenjima može da bude zabavna i dobra, znak da sa partnerom možete da razgovarate o svemu. Ali, ako vaš potencijalni partner ne može da prihvati da imate drugačije mišljenje, već želi po svaku cenu da vas ubedi da niste u pravu, to je već problem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA