≫ 

Uhvatila dečka u striptiz-klubu, pa odlučila da mu se osveti: Izvela ples i zaradila novac

Potajno mu je stavila uređaj za praćenje na auto i saznala da se uputio ka striptiz-klubu

  • 3

Misi Peterson (40), influenserka i mama dvoje dece, dospela je u pažnju javnosti kada je na društvenoj mreži TikTok podelila video o tome kako je svog dečka uhvatila u striptiz-baru, pa mu se onda i osvetila.

Potajno mu je stavila uređaj za praćenje na auto i saznala da se uputio ka striptiz-klubu. Kako bi mu se osvetila, dogovorila se sa osobljem kluba, izašla na pozornicu i izvela striptiz-ples.

- Izašla sam na binu u brushalteru i tanga-gaćicama koje mi je pozajmila jedna od zaposlenih u tom klubu, prišla mu i upitala ga da li je spreman za šou. Sada ću ti pokazati šta je šou - rekla sam mu - prepričava Misi, koja na zahvaljujući nastupu i zaradila više od 100 dolara.

Njen TikTok video u kome objašnjava šta je uradila do sada je pogledalo skoro 4 miliona ljudi.

Misi Peterson, koja je inače i agentkinja za nekretnine, ispričala je i da je njen momak bio uvek neveran, da je često posećivao striptiz-klubove, plaćao izvođenje plesova u krilu, a potom sa devojkama iz kluba imao i intimne odnose. U želji da ostane veran, obeća je Misi da će u potpunosti izbegavati striptiz-klubove.

Ali uprkos obećanju, njen dečko je s vremena na vreme znao samo da nestane i da se ne javlja, pa je Misi odlučila da tajno postavi GPS lokator u njegov auto, što se na kraju pokazalo kao dobra odluka.

- Kad sam videla da je u striptiz-klubu, zgrabila sam periku i visoke platforme koje držim u ormaru i otišla u klub - rekla je.

Nakon što je nagovorila čoveka iz obezbeđenja da j pusti unutra, Misi, koja nikad nije bila u striptiz-klubu, ispričala je plesačicama zašto je tu. Rekla je da su i te kako bile voljne da joj pomognu da sprovede svoj plan u delo.

- Jedna od njih mi je rekla: "Moraš da izađeš na pozornicu, biće urnebesno" - prisetila se.

Misi je rekla da su je žene pozvale iza scene, gde su joj dale odeću i kratko uputstvo kako da izvede ples, a onda je ona izašla na binu.

- Bio je u šoku kada me je video. Bio je ljut, ali mene nije bilo briga. Prilazila sam svim drugim muškarcima u klubu, plesala pred njima i dobro zaradila - ispričala je Misi, koja se onda okrenula i otišla, a ponudu za rad u klubu ljubazno odbila.

- Sjajno sam se osećala. Mislila sam da je to bio genijalan način da se sve završi - rekla je napominjući da je bivši dečko tada počeo da je zove i da je moli za pomirenje.

- Odličan osećaj je bio jer sam osetila žensku solidarnost, budući da su mi plesačice pomogle u mojoj nameri - zaključila je ova žena.

Video: Muškarac tukao švalera i ženu pred kućom: Prevarila ga sa beskućnikom u njegovim kolima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ezra

    1. april 2022 | 15:57

    Prevarila ga sa ragbi timom da spasi vezu

  • DDF

    1. april 2022 | 16:56

    Vecina muskaraca jos nisu naucili i shvatili sta zenski um moze da smisli i uradi,mi muskarci ne mozemo da pomislimo ni u snu da sanjamo...🤪🤪🤪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA