≫ 

Oca svoje ćerke upoznala posle 12 godina i zaljubila se: "Svi zajedno živimo bajku"

Kada je njena ćerka dovoljno porasla, počela je da zapitkuje o svom poreklu

  • 3

Amerikanka Džesika Šer dospela je u centar pažnje kada se u javnosti čulo za njenu neobičnu ljubavnu priču. Ona je nekada bila u vezi sa ženom, pa su njih dve donele odluku da prošire porodicu.

Logičan korak u tome je bio donor genetskog materijala, posle čega je Džesika rodila ćerku Alis. Ipak, ona nikada nije ni pomislila na to da će donora kroz nekoliko godina upoznati i sa njim uploviti u ozbiljnu ljubavnu vezu.

Kada je njena ćerka Alis dovoljno porasla, počela je da zapitkuje o svom poreklu, te je tada uradila DNK test i otkrila da je njen otac izvesni Aron.

- Moja ćerka je jako želela da zna odakle potiče, pa smo za Božić odlučile da uradimo DNK test. Nije je toliko zanimalo kako se zove njen otac. Uradile smo test i proverile na internetu njene DNK rođake. Prva osoba koja se pojavila bio je Aron Long, sa kojim je delila 50 posto gena i bio je njen biološki otac - ispričala je Džesika.

- Bilo je zastrašujuće jer nisam imala pojma da je baza podataka tako velika i da ljudi to rade. Ništa posebno nisam očekivala od tog kontakta. Aron je takođe bio prilično nov na stranici i morali smo dobro da razmislimo šta ćemo da uradimo u vezi sa našim otkrićem - dodala je ova mama.

Aron je na donaciju genetskog materijala gledao kao na posao sa strane, a decu koja su začeta zahvaljujući njemu nikada nije tražio. Ipak, mnoga od njih su želela da otkriju ko im je otac, te sada ima kontatk sa mnogima od njih, a sa jednom ćerkom i živi.

- Dobio sam poruku od Alis, koju je zapravo napisala Džesika, u kojoj mi je objasnila da ima ćerku kojoj sam otac i da bi volela da podeli sa mnom par informacija o njoj, što sam i ja želio - priseća se Aron kako je sve počelo.

Oduvek sam bio stava da ne odbijam decu koja odluče da mi se jave i žele da me upoznaju.

Džesika je u trenutku kada je saznala za Arona već bila razvedena, te je kada su počeli da se dopisuju putem društvene mreže Ferjsbuk, rešila da ipak želi da ga upozna.

- Proveli smo dve nedelje zajedno i činilo se kao da se oduvek poznajemo. Dobro smo se zabavljali, a ostalo je istorija. Radili smo sve što i drugi parovi rade, samo unazad - objasnila je Džesika.

- Alis i ja se jako dobro slažemo, imamo slične temperamente, ona me ne smatra svojim tatom nego dečkom svoje mame. Imala je drugog roditelja 12 godina. Živimo zajedno i prijatelji smo. Živimo bajku - zaključio je Aron.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoro osvetnik

    2. april 2022 | 16:18

    Majko mila 🥶🥶 ovaj je "donor"?!?!?!? Aloooo žene gde su vam oči??? Pa zar se za donora ne biraju "reprezentativni uzorci"? Kad već možeš da biraš..🤔 Ovaj bre,gadan,ćelav,ima dioptriju i jajastu glavu 😂😂🤣🤣 Još kaže,mnoge ga angažovale?? 🥶🥶 Svašta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA