≫ 

Lidija je otišla na romantično putovanje s bivšim dečkom: "Bilo je to izazovno iskustvo"

Svoje trenutke s putovanja svakodnevno su delili sa korisnicima društvene mreže TikTok

  • 0
putovanje, auto, vožnja Foto: Freepik/ArthurHidden

Lidija Bird i Džejdan Lemelin postali su internet senzacija kada su na društvenoj mreži TikTok objavili priču o svom romantičnom putovanju.

Ništa u ovoj priči ne bi bilo neobično da Lidija i Džejdan nisu raskinuli mesec dana pre polaska u Dominikansku Republiku.

Bird je objavila sve o avanturi u nekoliko TikTok klipova, prikupivši više od 13 miliona pregleda i 2,3 miliona lajkova.

- Raskinula sam sa njim mesec dana pre puta - rekla je Lidija.

- Bilo je raznih razloga za raskid, ali u suštini stvari više nisu funkcionisale i završili smo ostavši u relativno dobrom odnosu.

U početku je planirala da otkaže putovanje i nije očekivala nikakve probleme, međutim, nakon što je pozvala agenciju preko koje su rezervisali - otkrila je da ne postoji način da otkaže putovanje i da joj novac neće biti vraćen.

Lidija je onda odlučila da će umesto bivšeg povesti svoju majku na ostrvsku destinaciju, ali agencija preko koje je rezervisala karte ju je obavestila da će njena majka morati da izdvoji novac za sopstveni aranžman.

Pozvala je bivšeg dečka Džejdana i pokušala je da mu vrati novac za kartu, ali on na to nije pristao i ubedio ju je da krene na put sa njim.

@lydia_bird3 definitely spiced up routinue #ex #fyp #vacation ♬ feel something - bea miller - valen💿

- Iako sam bila uzbuđena zbog putovanja, oklevala sam, posebno zato što je raskid bio neposredno pre putovanja. Čvrsto verujem u to da bivši mogu biti prijatelji, ali jedan mesec je bio isuviše kratak period da se napravi takva promena - rekla je Lidija.

Da stvar bude još gora, let za Puerto Platu je odložen više od deset sati, pa su Lidija i Džejdan većinu jutra proveli na aerodromu. Nakon toga je ovaj bivši par konačno uspeo da stigne do plaže.

- Proveli smo mnogo vremena na plaži i na bazenu. Zvuči čudno, ali posle dve godine veze, ovo je bilo naše prvo veliko zajedničko putovanje, iako smo raskinuli - rekla je Lidija.

Nažalost, putovanje nije bilo u potpunosti savršeno i zabavno. Prema rečima TikTok zvezde, bilo je i nekoliko teških trenutaka.

- Putovati zajedno ubrzo posle raskida bilo je veoma izazovno, jer smo nas dvoje veoma dugo bili veoma bliski. Zabavljali smo se više od dve godine i to je bila veoma ozbiljna veza. Provodili smo svaki dan zajedno, tako da smo postali neverovatno povezani - zaključila je ona.

Lidija je takođe napomenula da su ona i Džejdan odlučili da će, bez obzira na to šta se dogodilo, ostati prijatelji. 

Video: Napravili kuću iz snova za 28 hiljada evra: Unutra ne mogu da stoje uspravno ali bar ima točkove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA