Kako je to kada sve radiš umesto partnera: Iz zajedničkog života ova TikTokerka vuče važnu pouku

Žene ne smeju sebi dozvoliti da postanu majke svojim partnerima niti da prihvataju ono što oni izbegavaju da urade

  • 1
svađa, ljubavni par, muškarac, žena, rasprava Foto: Shutterstock

Žena po imenu Ceci Bendita čini da se mnoge žene pronađu i progovore o svom iskustvu kada je u pitanju život sa partnerom.

Ona je privukla pažnju preko milion ljudi na mreži nakon što je podelila razgovor koji je vodila sa starijom ženom koja joj je, kako tvrdi, rekla da sve žene moraju da budu majke svojim muškarcima onda kada otpočnu zajednički život i da žene to treba da prihvate.

U videu Ceci opisuje razgovor, rekavši: "

- Danas mi je žena koja je bila mnogo starija od mene pričala o tome kako je lepo živeti u društvu sa muškarcem i koliko to voli — kao da ja nikada nisam ranije živela sa muškarcem. Ali živela sam sa dva svoja dečka i rekla sam joj da sam im oba puta, dok sam živela sa jednim od njih, postala mama i da to jednostavno nije vruća vibracija. To zaista ubija ljubav, seks, intimnost... Ta dinamika? Ne, hvala.

Međutim, njena sagovornica je tvrdila kako to upravo tako i treba da bude. Tako je živeti sa muškarcem, govoriš mu šta da radi po kući i gde šta stoji. Jako se zabrinula za Ceci kada je čula da ona živi sama i objasnila joj je da je sa partnerom daleko lepše i korisnije.

Ceci se upitala zašto bi ona to sebi ponovo uradila. Kada muškarci žive sa njom, život im je mnogo lakši, jer ona nesvesno radi mnogo toga za njih. Da bi dodatno dokazala svoju tvrdnju, Ceci je podelila fotografije kako je bilo živeti sa bivšim dečkom.

@ceci.bendita #duet with @totallyawkwardrandom01 this is so vile !!! #livingwithmenbelike #datingstraight ♬ Psycho Theme - Troops Of Tomorrow

Cecino iskustvo je nažalost previše uobičajeno - širom TikTok-a ima primera kako neki muškarci žive i rade u prljavom životnom okruženju, a često se od njihovih partnera očekuje da to podnesu, da ih vide kao zanovetala kada ih opominju ili da na kraju partnerke same očiste tuđi haos.

Ceci sada smatra da žene ne bi trebalo da žive sa muškarcima osim ako oni značajno ne doprinose kvalitetu života žene.

- Još jedna stvar na kojoj radim, posebno od kad sam ostala sama prošle godine - jeste da radim na izlečenju moje zavisnosti pre nego što se ponovo uključim i posvetim vezi. Verujem da su mnoge žene takve da žele da pomognu i urade nešto za drugoga, ali to nije zdrav odnos.

- Život sa muškarcima me je naterao da se zapitam zašto sam smatrala da je kohabitacija sa muškim partnerom neophodna za monogamiju. Počela sam da pitam hetero žene svih uzrasta šta bi radile drugačije, a mnoge od njih su mi rekle da žale što nisu živele same duže ili čak trajno. Iskreno sam mislila da je moje iskustvo jedinstveno i da potiče iz moje porodice - rekla je ona za BuzzFeed.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    30. april 2022 | 07:45

    Egoisti najviše vole da žive sami sa sobom. U braku(vezi) su ipak prava prepolovljena, a obaveze duplirane, pa samim tim ko na to nije spreman bolje i da ne pokušava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA