≫ 

Muškarac se ženi identičnim trojkama: "Imam dovoljno ljubavi za sve tri"

- Živimo dan po dan. Učimo jedni od drugih i polako napredujemo - ispričao je ovaj mladić

  • 5

Kejt, Iv i Meri su identične trojke i osim izgleda, dele i jednu neobičnu stvar - svog verenika. Naime, početkom aprila su u jednom intervjuu u rodnoj Kenji otkrile da sve planiraju da se udaju za istog muškarca - Stiva.

Stiva je prva upoznala Kejt, koja ga je onda predstavila svojim dvema sestrama, piše "Mirror". Paradoksalno je da se sve tri sestre bave pevanjem hrišćanskih gospela, ali će živeti u poligamiji, koju hrišćanstvo ne priznaje.

- Ja sam velikodušan čovek i kod mene je sve grandiozno, čak i blagoslov, zato me zovu "Veliki Stiv". Verujem da ni moja ljubav nije bila nemenjena samo za jednu devojku i da sam rođen kao poligamna osoba.

Ne želim nikoga da varam, želim da dovodim nove partnerke, a ovaj "blagoslov utroje" mi se dogodio slučajno - rekao je Stiv za "Mirror".

Četvorka je tek dva meseca zajedno, ali svi tvrde da su presrećni zbog svog odnosa.

- Živimo dan po dan. Učimo jedni od drugih i polako napredujemo - ispričao je ovaj mladić.

Trojke su otkrile i da su se dogovorile koja će od njih provesti dan sa Stivom. Pridržavaju rasporeda i ne planiraju da puštaju druge žene u svoju vezu.

- Nas tri smo mu dovoljne i nećemo da dopustimo da dovede još neku devojku. Mi smo srećna porodica - rekla je jedna od njih.

Stiv pak tvrdi da nije teško imati tri devojke istovremeno.

- Zašto ljudi sumnjaju da ja sam mogu da zadovoljim tri devojke? Svakog ponedeljka sam sa Meri, utorkom sa Kejt i u sredu sa Iv, a vikendom sve sve četvoro okupimo, družimo i dobro zabavljamo - ispričao je ovaj mladić.

Inače, kenijski parlament je 2014. godine usvojio zakon po kome se muškarcima dopušta ženidba sa više žena, a to je praksa koja je već bila uobičajena u tradicionalnim muslimanskim zajednicama u državi.

Video: Pet trudnica rodilo blizance noćas u KC Vojvodina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zver

    26. april 2022 | 15:18

    Idemo.... Samo nakaradno bajo moj... Za koju godinu ćemo da citamo izlive pedofilske ljubavi..fuj

  • Vlada

    26. april 2022 | 15:13

    Rodjače, ponedeljak, utorak, sreda, pa opet u krug. Uh.

  • Bili

    26. april 2022 | 14:58

    Ti to ne mozes da izdrzis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA