5 znakova po kojima ćete prepoznati ženskaroša: Jedan od njih je i "gospodin idealni"

Sa svakom novom osvojenom ženom učvršćuju svoju moć i vežbaju svoju veštinu osvajanja

  • 3
foto Pixabay foto Pixabay

Žene su im najslabija tačka, a to znači i da im je vernost upitna. Njihove emotivne veze su kratke i burne i kao leptiri se "sele sa cveta na cvet".

Sa svakom novom osvojenom ženom učvršćuju svoju moć i vežbaju svoju veštinu osvajanja.  Ali, uprkos prokaženosti da su suštinski nevolja za svaku damu, njihov šarm i te kako ume da zavede. Evropska studija je, na slučaju od 1.000 pripadnica lepšeg pola, pokazala da su večiti osvajači teoretski nepoželjna kategorija, ali u praksi većina dama "pada" na njih.

Imaju osobine likova iz romana kao što su Kazanova i Don Žuan. Slatkorečivi su, dele lako komplimente, a svakoj ženi će reći da je baš ona najposebnija za njih.

Stručnjaci za muško-ženske odnose su se bavili ovim fenomenom i složili se da ga je moguće lako prepoznati na osnovu nekoliko manifestacija u ponašanju i stavu takvih osoba.

1.  Deluje idealno

Ako vidite muškarca koji je odraz one idealne slike koju većina žena ima, budite sigurni da imate posla sa savremenim Kazanovom.

Kada odredi cilj, na licu mesta se transformiše u "gospodina idealnog", pred kojim nijedna devojka neće moći da ostane ravnodušna.

Oni su najuspešniji glumci koje ćete sresti i, čim se usmere na novu "metu", svaka prirodnost se isključuje, jer ona ne može da sakrije mane. Njima je za osvajanje potrebno da se naglase vrline, istaknu lepi maniri i vaspitanje.

Ako prilikom prvog susreta "padnete na kolena" pred njegovim šarmom, manirima i lepotom, znajte da ste "upali u mrežu" ženskaroša.

 2. Igra na kartu duhovitosti

Svaki muškarac je svestan koliko su žene slabe na dobar smisao za humor, a pogotovo ženskaroš kojem je osvajanje potreba.

Zato će biti uporan u nameri da vas zasmeje, čak i ako vam tog momenta nije do smeha. Nećete ni trepnuti, a već ćete se smejati njegovim forama. Na ovome uglavnom bazira svoju harizmu.

muškarac i žena, ljubavni par, bonton, udvaranje, zavodnik, ljubi ruku Foto: Shutterstock

3. Pažljivo sluša dok govorite

Istraživanja pokazuju da ženama teško pada to što ih partneri često ne slušaju i zaboravljaju ono što su ispričale još juče.

E tu nastupa ženskaroš koji zna da oči koje gledaju netremice u oči pričalice i ruka podbočena ispod brade, vode pravo do duše. Njega kao sve zanima i kao da sve želi da čuje o vama.

4. Preteruje sa komplimentima

Žene vole kada ih muškarci hvale, mada to neće uvek da priznaju. I dok se neki momci suzdržavaju u komplimentiranju, jer smatraju da to nekada moze da bude i neprijatno nametljivo, ali i patetično,  ženskaroš ne štedi reči i epitete.

5. Na društvenim mrežama ima pretežno ženske prijatelje

Ovaj podatak je svakako alarm da se ne radi o muškarcu koga birate za partnera na duže staze. Ko zna koliko je među tim "drugaricama" onih koje je već osvojio ili koje osvaja u trenutku dok vama piše da imate najlepši osmeh na svetu i da ste najposebnija žena koju je do sada sreo. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    27. april 2022 | 23:35

    Ako zena zeli da sacuva zdravlje i lepotu onda sto dalje od takvog

  • Hot je not

    1. maj 2022 | 09:52

    Muskarci su show program.. a kad je zena zla kucka, jao povredila me, zene su zlo.. niti ce dobiti osmeh, niti reci moje, a na komplimente uzvracam sa it's ok..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA