≫ 

Devojka na prvom sastanku momcima daje test inteligencije: "Želim da pronađem gospodina pravog"

- Oni koji prođu test inteligencije moraju da ostanu fokusirani, jer posle zajedno rešavamo matematičke zadatke i pričamo o nauci - objašnjava ova devojka

  • 7
Candice Printskrin: Instagram/candice_kloss

Kendis Klos je specifična devojka koja je potrošila pravo malo bogatstvo na plastične operacije i druge zahvate kako bi izgledala kao Barbi lutka. Kendis je upravo zbog svog atraktivnog izgleda postala poznata svetskim medijima, a po prvi put je odlučila da otkrije nešto više o svom ljubavnom životu.

Inače, Kendis je u više navrta istakla da je član Mense i da ima koeficijent inteligencije 137, a sada je rekla kako joj je takođe važno da i njen izabranik bude vrlo inteligentan.

- Želim da pronađem gospodina pravog, a to ću uspeti samo pomoću testa inteligencije - kaže Kendis i naglašava da ne želi da troši vreme na pogrešne muškarce.

Kako kaže, nije joj bitan ni fizički izgled, ni privlačnost, jer je jedino važno da je osoba preko puta nje natprosečno inteligentna.

- Oni koji prođu test inteligencije moraju da ostanu fokusirani, jer posle zajedno rešavamo matematičke zadatke i pričamo o nauci - objašnjava ova devojka.

Kendis kaže da su joj najprivlačniji muškarci koji brzo shvataju stvari, oni koji imaju emocionalnu inteligenciju i koji su vrlo duhoviti.

Ipak, i pored njene inteligencije, Kendis otkriva da je muškarci ne doživljaju tako, te mnogi misle da je "lak plen".

- Istina je, muškarci misle da sam glupa jer sam atrakrivna. Ali meni to ne smeta, dovoljno sam pametna da to okrenem u svoju korist - zaključila je Kendis Klos.

Video: Svidela mu se devojka u vozu, pa je posred kabine organizovao romantičan dejt

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA