Muž i žena pronašli recept za savršen brak: Spavaju u odvojenim spavaćim sobama

Ona kaže da joj je laknulo kada je shvatila da njen partner nema ništa protiv da spavaju odvojeni

  • 3
Luana Ribeira

Foto: Instagram/luanadauntlesspr

Većina bračnih parova ima tajnu za očuvanje veze "do kraja života", uglavnom to podrazumeva da na spavanje ne idu posvađani i da je taj krevet zajednički. Ipak, to ne važi za Britanku Luanu Ribeiru (40) i njenog supruga.

Ona kaže da joj je laknulo kada je shvatila da njen partner nema ništa protiv da spavaju odvojeni.

- Moj zlatni sat kreativnosti često otkucava u dva sata ujutro i tada dajem sve od sebe za svoj posao, koji vodim. Zbog toga smo u ranoj fazi veze odlučili da spavamo u odvojenim sobama - ispričala je ona.

- U mojim prethodnim vezama, kada bih muškarcu rekla da bih volele da imam svoj prostor, to nije bilo dobro prihvaćeno. Aleks se nije uvredio kada sam mu to rekla, čak je rekao kako i on želi prostor za sebe. Bila je to muzika za moje uši - priseća se Luana.

Ona je toliko zadovoljna da bi svim parovima preporučila odvojene spavaće sobe.

- Gotovo uvek smo superodmorni, a to često nije slučaj kada se spavaća soba deli, znam to iz iskustva naših prijatelja. Umor dovodi do razdražjivosti i manjka strpljenja sa partnerom - dodala je.

Osim što se dobro naspava i ima priliku da neometano bude kreativna usred noći, Luana kaže kako je svako jutro iznova uzbuđena što će videti svog supruga.

Odvojeno spavanje išlo im je u prilog i kad su dobili dete, jer nisu oboje bili iscrpljeni kad je beba plakala u toku noći. Posebno ukoliko jedno od njih ustane ranije, drugi bračni partner ima priliku da neometano nastavi da spava.

Luana je napomenula da su njen sadašnji i njen bivši muž veoma dobri prijatelji.

- Odnos sa Aleksom je evoluirao u nešto više od prijateljstva. Sa njim je tako lako, ni jeni čudo što smo zajedno - rekla je Luana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kler Frejzer

    6. maj 2022 | 10:39

    I suprug i ja spavamo odvojeno. On nenormalno hrce i u pocetku je bilo ajde samo na par sati. Ali vremenom se to produzilo jer on ima i nocne smene pa ponekad dodje u toku noci. Tako da njemu super, meni jos bolje. I nema to veze sa bliskoscu i intimnoscu. Nista od toga ne trpi a nismo nervozni kad ujutru ustanemo.

  • Shampita

    5. maj 2022 | 12:52

    Ja jedva čekam pola 5 da vidim svog partnera.Presrećna sam kada oboje radimo od kuće i kad smo ceo dan zajedno. Volim kad me zagrli i tako zaspimo zagrljeni. A ova žena ima drugačiji recedpt za uspešnu vezu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA