"Udala sam se za momka najbolje drugarice, grize me savest": Izgubila prijateljicu i dobila muža

Život ume da bude prepun iznenađenja, a pred iskušenjima kojima smo izloženi ponekad pokleknemo... Da li je to baš uvek za osudu?

  • 6
Muskarac, zena, privlacnost, preljuba, ljubomora Foto: Shutterstock/Ilustracija

Da ljubav često ne bira i da je u njoj i u ratu sve dozvoljeno, potvrđuje i priča jedne neimenovane žene koja se udala za bivšeg momka najbolje drugarice, zbog čega i dalje oseća grižu savesti.

U ispovesti koju prenosi Daily Mail, ona je ispričala kako je izgubila prijateljicu i dobila bračnog saputnika.

Kako je navela, apsolutno se isplatilo, ali i dalje oseća grižu savesti.

Neimenovana žena opisala je mučnu situaciju koja joj se i dan-danas mota po glavi i ne da joj mira. Zaljubila se u bivšeg verenika svoje najbolje prijateljice. Započeli su vezu, a prijateljica je prekinula svaki kontakt s njom kada je za to saznala.

- Moja prijateljica Kejt nije posesivna osoba i da je bio neki drugi njen bivši momak u pitanju, ne bi ni trepnula okom kada bih joj rekla: "Pogodi ko je moj novi dečko? Tvoj bivši!"

Ali ovo nije bio bilo koji bivši. To je bila njena velika ljubav sa kojom je planirala da provede ostatak života.

- Kad ju je ostavio, što nije imalo nikakve veze sa mnom, ona je bila očajna. Kao njena najbolja prijateljica, ja sam bila ta koja je sedela s njom i tešila je dok je plakala. Bili su joj potrebni meseci da se vrati u normalu. On mi je kasnije rekao da tu više nije bilo strasti i da je bilo najbolje da on ode - ispričala je ona.

Navodi da je Kejt sada u drugoj vezi sa vrlo dragim muškarcem, ali misli da bivšeg nikada nije zaboravila.

- Ne mogu da odgovorim na pitanje da li se to promenilo, jer ne razgovara sa mnom otkad je saznala za nas. Uvek sam se dobro slagala s njenim bivšim momcima, ali moj sadašnji muž bio je njen verenik, tako da je bio potpuno zabranjen. Smatrala sam ga vrlo privlačnim i zabavnim, ali nikada nismo koketirali - ističe ona.

Kaže da ga je srela na koncertu osam meseci pošto je raskinuo sa njenom drugaricom.

- Kad su se razišli, poslao mi je poruku da se nada da će Kejt biti dobro i pitao da li ću se ja pobrinuti za nju, a ja sam mu poželela sve najbolje i to je bilo to. Osam meseci kasnije sreli smo se na koncertu. Razgovarali smo i bili smo pripiti, a dva sata kasnije imala sam osećaj krivice. Rekla sam mu da nisam sigurna da bi Kejt bila oduševljena što toliko dugo razgovaramo. Pogledao me i rekao: "Ne. Ali više nisam sa Kejt. I stvarno uživam u razgovoru s tobom" - opisala je ona njihov susret posle dužeg vremena.

brak, kriza, razvod, problemi u vezi, prevara, briga otuđenost tuga Foto: Shutterstock

Kaže da je možda trebalo tada da ode, jer je to bio prvi nagoveštaj da se nešto događa.

- Ali nisam otišla. Stvarno mi se sviđao, bila sam sama tri godine, bila sam usamljena i godinama nisam upoznala nikoga ko me je zainteresovao. Kejt je tada već upoznala svog novog dečka. Ja sam bila pijana, on je bio pijan, godinama smo bili prijatelji, a ono što se dogodilo bilo je neizbežno. Došli smo kod mene i bili smo intimni - kaže ova neimenovana žena.

"Shvatila sam da je on moja srodna duša"

Osećaj kajanja usledio je već sutradan.

- Kad sam sutradan otvorila oči, silno me pogodilo to što sam učinila. Preplavio me osećaj krivice i griže savesti i bila sam sigurna da će i on zažaliti. Nisam bila u pravu.  Privukao me je sebi i rekao da je ovo toliko dugo želeo. Bila sam šokirana, jer prethodne noći ništa od toga nije spomenuo. Tada je priznao da se, pošto je raskinuo sa Kejt, nosio mišlju da me pozove, ali nije hteo da me dovodi u neprijatnu situaciju - ispričala je ona.

Kaže da joj je palo mi je na pamet da ovo nije bilo samo na jednu noć i da se to neće moći da sakrije.

- Osećala sam se vrlo zbunjeno. Kejt je bila moja najbolja prijateljica, ali ispred mene je bio momak koji me je jako privlačio, dobro poznavao, voleo i koji je želeo budućnost sa mnom. Imala sam 37 godina i želela sam decu. Bila sam rastrzana. Njihova veza bila je gotova, pa zapravo nisam učinila ništa loše, ali postoji ono neizgovoreno i jako u meni što mi kaže da sa bivšim dečkom najbolje drugarice nije u redu imati bilo šta... Pogotovo ne sa onim koji joj je slomio srce i kojeg verovatno još nije prebolela - kaže ona.

"Nikad neću zaboraviti njen izraz lica kad nas je uhvatila"

Kako ističe, znala  je da bi to moglo da se svede na izbor između najbolje prijateljice i veze sa nekim ko bi mogao da bude "onaj pravi".

- Za mene je jedino rešenje bilo da vidim postoji li šansa za budućnost pre nego što sve stavim na kocku. Viđali smo dva meseca i nikome nismo ništa govorili. Shvatila sam da je on moja srodna duša i da ne mogu da zamislim život bez njega. Postajali smo sve manje oprezni i kad se Kejt jednog dana nenajavljeno pojavila kod mene, njegov automobil bio je parkiran ispred mog stana, bili smo uhvaćeni. Videla sam kako se zaustavlja autom i u tom trenu sam shvatila kako se njegov auto vidi. Bilo je besmisleno pretvarati se, pa smo je pustili unutra i svi smo stajali gledajući se. Nikad, ali nikad neću zaboraviti njen izraz lica. Toliko je emocija izbijalo iz nje: zbunjenost, šok, neverica, bol, izdaja, bes, gađenje... Sve se to čitalo sa njenog lica - ispričala je.

Ali, dostojanstvena Kejt nije rekla ništa.

- Samo nas je posmatrala, a zatim je mene pogledala u oči i rekla: "Nemoj više nikada da me kontaktiraš". Potrčala sam za njom. Otišla sam do njene kuće. Razgovarala sam s njenim prijateljima, mamom i dečkom. Napisala sam joj bezbroj mejlova, tekstova i pisama. Nebrojeno puta sam joj rekla kako mi je žao. Da se to jednostavno među nama dogodilo, da nisam htela - nabraja drugarica koja je izdala svoju najbolju prijateljicu zbog dečka.

Nikada nije dobila odgovor.

- Pitam se da li bi bilo drugačije da smo joj ranije to rekli. Na kraju sam izgubila prijateljicu, ali sam dobila muža. Apsolutno se isplatilo, ali griža savesti nije prošla - završava svoju ispovest ova neimenovana žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    8. maj 2022 | 16:02

    Dno dna najveca izdaja moguca.Drug da skine drugu a drugarica drugarici,jadnici.

  • Sneg

    9. maj 2022 | 13:10

    Od prvog dana su to hteli. Grozni su i ona i on. Kakva izdaja!

  • Vesna

    10. maj 2022 | 17:57

    Neverovatno koliko žene mogu da se spuštaju i puze za muškarcem koji ih ne voli i ne želi. Tako i ova drugarica. Ona izgleda misli da drži monopol na sve svoje bivše momke. Šta je trebalo, da čovek ostane zauvek sam posle nje? Što se mene tiče, kada raskinem sa nekim, pogotovo ako je on taj koji je raskinuo, ponos mi ne bi dozvolio da mu pridajem toliku važnost u svom životu da me uopšte interesuje sa kim je i kako živi posle toga što je uradio. Još se u tekstu kaže da je Kejt već bila u vezi sa drugim momkom kada je njena prijateljica počela zabavljanje sa njenim bivšim. Kejt je očigledno neko razmaženo derište koje niko ne bi poželeo za prijateljicu, ili ne daj Bože suprugu. Daleko joj lepa kuća!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA