3 stvari koje muškarci ne vole da osete i vide na ženama: One pak za neke od njih misle da su "neodljive"

Mnogi mirisi koje žene vole i veruju da su privlačni muškarcima, zapravo i nisu

  • 0
muškarac i žena, ljubavni par, bonton, udvaranje, zavodnik, ljubi ruku Foto: Shutterstock

Žene vrlo često za negu koriste razne preparate za koje veruju da su, ako na njih mirišu, privlačnije i suprotnom polu.  Međutim, tu su u zabludi. Mnoga istraživanja su pokazala da većinu muškaraca više privlači prirodan miris negovane žene, nego parfemi ili  parfmisana ulja i mleka za telo.

Muškarci nisu ljubitelji toga da na ženama vide i osete ove tri stvari.

1. Duvan

Muškarci, bilo da su pušači ili ne, nemaju baš želju da poljube  ženu koja miriše na duvanski dim. Ovaj neprijatan miris se nekada uvuče u garderobu i kosa ga upije, pa za mnoge nije prijatno da osete taj miris kod neke dame. Miris duvana na nekome, a posebno na ženi, stvara osećaj manjka higijene i nebrige o sebi.

2. Uniseks stil

Bilo da se radi o  garderobi ili uniseks parfemima, muškarci nisu oduševljeni ženama koje promovišu i nose ovaj stil. Dame koje vole ovakav način oblačenja i koje preferiraju ovakve parfeme nisu im baš privlačne. Mnogi momci  žele da pored sebe da vide nežnu i ženstvenu damu, a ne onu koja miriše i oblači se isto kao i oni.

3. Miris vanile

Mnoge žene vole da mirišu na vanilu, smatrajući da je to vrlo zavodljivo i neodoljivo, međutim u zabludi su. Muškarci vanilu vole u kolačima, ali ne da je osete i na telu žene.

Mnogi muškarci neće biti srećni ako njihova izabranica izađe ispod tuša mirišući na ulja ili mleka za telo koje se oseća na vanilu. Za većinu do njih ova aroma deluje "teško" i neprivlačno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA