≫ 

"Ljubavnica mog muža ostala je trudna i sada sam očajna": Prevara joj pre ovoga nije bila problem

Priča ove anonimne žene je specifična, jer je ona sa suprugom imala dogovor da svako od njih dvoje može da ima i druge partnere

  • 3
Muskarac, zena, privlacnost, preljuba, ljubomora

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Emotivne veze i brakovi neretko se "raspadnu" kada u priču uđe neko treći. Jedna anonima žena podelila je svoje iskustvo na ovu temu i to kako se osećala kada se sve dogodilo. Njena priča je specifična, jer je ona sa suprugom imala dogovor da svako od njih dvoje može da ima i druge partnere.

- Moja veza se raspala pošto je ljubavnica mog supruga ostala trudna. Godinama pokušavamo da dobijemo bebu, ali ništa se nije dogodilo. Sada sam ljubomorna i tužna, pogotovo, jer vidim koliko je moj muž uzbuđen što će da postane tata - počela je ona ovoju priču.

Kako je rekla, venčali su se pre šest godina.

- Nikada mi nije bio problem što sam ga delila sa drugim ženama– napisala je ova žena za "The Sun".

Znala je da može i ona da ima druge partnere, ali nije upoznala nikoga ko joj se sviđa.

- Tako je bilo sve dok nije došla njegova sadašnja ljubavnica, koja ima 35 godina. Za nekoliko meseci uselila se u naš dom.  Proveo bi noć sa mnom, a sledeću s njom. Pošto on uvek insistira na intimnim odnosima, naš dogovor je značio da može da ima i druge žene, kako bih ja mogla dobro da se naspavam povremeno. Dobro sam se slagala sa njegovom drugom ženom i sprijateljile smo se. Kad je rekla da je trudna, osećala sam se očajno, iako sam se pretvarala da sam srećna zbog nje –nastavila je.

Ova žena kaže da je u životu želela da ima svoje dete. Uprkos tome što su ona i muž pre četiri godine odustali od kontracepcije, nikada nije  zatrudnela. Sad joj je jasno da je problem u njoj i oseća to kao potpuni neuspeh.

- Od vesti da je beba na putu, moju muž je počeo da provodi više vremena u krevetu svoje druge žene. Počinjem da se osćem kao stranac u svom braku. Već me tri meseca nije dotakao. Osećam ljutnju i sada tražim drugog muškarca i pored toga što i dalje želim svog muža. Njihovo dete uskoro dolazi i ne znam kako ću se snaći sa svim tim – otkrila je.

- Malo ljudi uspeva da postigne da poliamorne veze funkcionišu, jer one mogu biti emocionalno zahevne. Iako ste prihvatili ovaj dogovor, zvuči kao da je vaš suprug dao tu ideju.  Odjednom ste vi "druga žena" dok će oni biti porodica. Činjenica da očajnički želite dete čini to još bolnijim. Recite svom mužu kako se osećate. Nemojte bežati u intimu sa  drugim muškarcima da biste ublažili svoj bol ili supruga učinili ljubomornim. Na kraju ćete se osećati samo gore – odgovorila je ovo ženi Didri, stručnjak za ljubavne i međuljudske odnose.

Video: Zanimanje joj je profesionalna ljubavnica: Otkrila je kad tokom godine muškarci najviše varaju žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lsp

    16. maj 2022 | 18:14

    Ooo Gospode.. Gde ide ovaj svet. Koliko ima bolesnih osoba.

  • DDF

    16. maj 2022 | 17:56

    Samo treba da nadjes partnera jedno vece za tebe i drugo za ljubavnicu...😝😖😝

  • Veteran

    16. maj 2022 | 22:19

    Dešava se ,ništa strašno, ljubavnica zakevila..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA