Htela je da ostavi dečka: "Zaljubila sam se u našeg cimera, a onda sam saznala da sam trudna"

Shvatila je da gaji osećanja prema momku sa kojim ona i dečko žive zajedno, a sa kojim se poljubila pošto su se jedno veče vratili iz izlaska

  • 2
Trudnica, trudna žena i muž, budići roditelji, porodica Foto: Shutterstock/Ilustracija

Da u ljubavi i emotivnim vezama nije sve uvek tako jednostavno potvrđuje i priča jedne anonimne devojke koja je potražila savet psihologa, jer je, baš onda kada je odlučila da napusti dečka, shvatila da je trudna i da gaji simpatije prema momku koji sa njima deli stan.

- U kasnim sam dvadesetim i trudna sam, nosim dete mog momka. Uopše nije bilo planirano i nisam baš srećna zbog toga. Živimo u stanu sa još jednim dečkom, sa kojim smo bliski prijatelji još od kad smo svi zajedno studirali. Malo pre nego što ću saznati da sam trudna, shvatila da gajim emocije prema našem cimeru. Nedavno smo se i poljubili kada smo se vratili iz noćnog izlaska - napisala je devojka za Mirror.

Kako kaže, planirala je da se odseli i prekine vezu sa svojim dečkom, ali tad je otkrila da je trudna. Njen momak ne zna šta se događa i šta ona oseća prema njihovom prijatelju, ali veruje da bi bio šokiran i ljut kad bi saznao istinu.

Razgovarala je sa cimerom u kojeg je zaljubljena i složili su se da trenutno ne mogu ništa da učine. Prekid trudnoće nije mogao da dođe u obzir, jer je, kada je saznala, već bila trudna tri i po meseca.

- Ovo je veoma komplikovano, ali mislim da bi trebalo, ako možete, ubuduće da odvojite trudnoću od onoga što osećate prema svom dečku. Možda ovo nije vaš idealan scenario, ali vi ne morate da budete zajedno da biste odgajali dete i bili dobri roditelji. Očito ste razmišljali o prekidu veze dok niste saznali za trudnoću i rođenje bebe neće vam pomoći da se osećate drugačije u vezi toga.

Zapravo, to će i Vašem momku i Vama stvoriti ogroman pritisak. Mislim da bi za vas najbolje bilo da sada prekinete tu vezu i fokuirate se na bebu, pa da onda, posle nekoliko meseci, vidite kako se osećate. Što se tiče vašeg cimera, nemojte sada forsirati vezu sa njim.  Započinjanje veze u ovakvim okolnostima sa nekim ko nije otac deteta je veoma teško. Ako vam je suđeno da budete zajedno, on će vam dati vremena koliko vam je potrebno - odgovorila joj je psihoterapeut Colin Nolan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA