≫ 

"Crvene zastavice" na prvom sastanku: 4 znaka upozorenja da on nije za vas

Znaci su uvek tu, pa obratite pažnju

  • 0
Sastanak, svađa, ljubav, izlazak, nepoverenje, prepirka Foto: Shutterstock

Ljubavni sastanci, posebno oni kada se upoznajete mogu biti veliki izazov. U idealnim uslovima i pre sastanka ćete znati da li vam osoba odgovara ili ne, ali to u realnosti nije tako.

Ipak, već na prvom sastanku možete uočiti signale koji će vas upozoriti da veza neće biti uspešna ili da vam osoba ne odgovara. Znaci su uvek tu, pa obratite pažnju.

1. Stav

Obratite pažnju na to kako se vaš potencijalni partner ponaša prema vama na prvom sastanku. Pažljivo slušajte i gledajte. Ukoliko neko ne poštuje vaše granice, verovatno će insistrati i ubuduće samo na svojim, zanemarujući vaše potrebe.

Ovo se odnosi i na nepoštovanje vaših osećanja, što je veoma neprijatno.

Osim toga, ako se njegovo raspoloženje brzo menja ili lako ulazi u raspravu sa, recimo, konobarom, ovo je znak da je reč o konfliktnoj ličnosti i da će se tako ophoditi i prema vama.

2. Nametljivost

Ukoliko primetite da je kod njega sve "preterano", pa i komplimenti koje vam udeljuje, razmislite da li ste voljni i spremni da se nosite da takvom osobom.

Ako deli previše informacija o sebi, moguće je da je reč o emocionalno nestabilnoj osobi, željnoj pažnje, ali bez sposobnosti da svoja osećanja i shvati. Dakle, ukoliko počne da govori o traumama iz detinjstva i sličnim stvarima, vi nista prava adresa za njega, već psihoterapeut.

3. Neodlučnost

Ako se on muči da isplanira neku vašu zajedniku aktivnost, razmislite da li ste voljne da preuzmete "kormilo" veze. Vidljiva neodlučnost je jedna od "crvenih zastavica" u vezama i ukazuje na to da se vaš potencijalni partner bori sa niskim nivoom poverenja.

4. Jednostrani razgovori

Prvi sastanak je prilika da se dvoje ljudi bliže upozna. Međutim, ako vaš potencijalni partner provede celo veče govoreći samo o sebi, obratite pažnju.

Sa druge strane, ukoliko baš ništa ne govori o sebi i samo vama postavlja pitanja, pripazite. Iako je moguće da je samo nerzvozan, potrudite se da održite balans u razgovoru, tako da oboje možete saznati nešto jedno o drugom, piše Your Tango.

Video: Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima će vam teško reći - volim te!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA