Devojka zaprosila dečka dan pre sestrinog venčanja: "Nije mi jasno zašto je ljuta"

Ona je svoju priču objavila na društvenoj mreži Redit, a objavu je komentarisalo više stotina ljudi

  • 0
Žena zaprosila muškarca, prosidba, veridba brak ljubav prsten Foto: Shutterstock

Postoji nepisano pravilo da na tuđem venčanju nikada ne treba da najavljujete velike životne događaje poput trudnoće i veridbe  jer je to veliki dan mladenaca i druge vesti obično mogu da sačekaju nekoliko dana posle ceremonije.

Međutim, jedna žena zaprosila je svog dečka dan pre sestrinog venčanja, piše Mirror. Iako nije čest slučaj da žena prosi svog dečka, ova devojka je odlučila da za njihovu petogodišnjicu klekne na kolene i upita ga: "Da li želiš da se udaš za mene?".

U objavi na društvenoj mreži Redit, žena je objasnila da su ona i njen momak zajedno pet godina i da su slavili godišnjicu dan pre venčanja njene sestre.

- Kada sam došla kući, poslala sam poruku svim članocima porodice i svi su mi čestitali, uključujući i moju sestru - napisala je devojka, čiji je identitet nepoznat.

Međutim, sutradan, kada je stigla na venčanje njene sestre, mogla da je da primeti da je sestra veoma ljuta.

- Rekla mi je da sam njen dan "bacila" u senku i da je trebalo da sačekam da prođe nekoliko dana od svadbe - nastavlja ona.

Prema njenim rečima, ona nije planirala da priča ljudima o veridbi na dan venčanja, ali da je sestra i pored svega toga ostala ljuta na nju.

- Bila sam deveruša, a ona se sve vreme ponašala hladno prema meni. Zbunjena sam, nije mi jasno gde sam pogrešila - zaključila je.

Njenu objavu komentarisalo je više stotina ljudi i svi su se usaglasili oko jednog - veridba je mogla da sačeka.

- Sve je to lepo i da, mislim da je sestra preterala, ali si i ti mogla da sačekaš koji dan - napisao je jedan čovek.

- I ja bih se naljutila. Super je što si srećna i što si se verila, ali malo je podlo da to uradiš dan pre sestrinog venčanja - dodala je jedna žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA