≫ 

Prekinuo svoje bračno putovanje: "Supruga je sa fotografija svadbe isekla mog sina"

- Ukloniti dete sa fotografija je samo prvi korak... razvedite se od nje - poručio je razočaranom mladoženji jedan čovek

  • 0
Sastanak, svađa, ljubav, izlazak, nepoverenje, prepirka Foto: Shutterstock

Jedan je muškarac na društvenoj mreži Reddit ispričao kako je nedavno video da je njegova nova supruga s njihovih fotografija sa venčanja, u Fotošopu isekla njegovog dvanaestogodišnjeg sina, a to je, kaže, otkrio dok su se nalazili na medenom mesecu, što ga je navelo da odatle samo ode.

- Planiranje vjenčanja je prošlo glatko i nije bilo nikakvih problema dok nisam saznao da je sa većine naših fotografija sa venčanja uklonila mog sina - požalio se anonimni čovek.

Prvo je, kaže, bio u potpunom šoku, pa je pozvao fotografa sa svadbe spreman da ga napadne misleći da je on za to kriv. Ipak, on mu je rekao da ih je "sredio po želji supruge koja je tražila da napravi više kopija bez deteta".

Kad ju je pitao zašto, rekla mu je da je htela da ima fotografije samo njih dvoje, ali to, kaže, ne može da bude razlog jer su na njima drugi članovi porodice.

- Onda je počela da insistira na tome da ja pravim problem ni iz čega i zatražila da pozovem sina da mi on potvrdi, da njemu ne smeta i da mu nije važno da li je na fotografijama ili ne. Odbio sam, jer nisam hteo da ga mešam u našu raspravu, ali sam pitao njenu majku šta misli o svemu tome - nastavio je razočarani mladoženja.

Ona mu je, priseća se, rekla da njena ćerka sigurno nije htela dete na bilo koji način da isključi i da je bila opterećena zbog svadbe, ali nijedno objašnjenje on nije uvažio, pa je odlučio da prekine bračno putovanje i ode kući.

Korisnici ove društvene mreže bili su podeljeni oko toga ko od njih dvoje greši i da li je on napravio problem ni iz čega ili se zapravo ljuti s razlogom.

- Ukloniti dete sa fotografija je samo prvi korak...razvedite se od nje - napisao je jedan čovek, a drugi dodao da je žena, ako je zaista htela da ima fotografije njih dvoje, mogla to da traži na dan venčanja.

- Čak i da je zaboravila ili nešto slično, nije morala da ga ukloni sa većine fotografija - komentarisao je jedan korisnik. Ipak, bilo je i onih koji nisu videli prostora za dramu.

- Zvuči mi kao da ste se na medenom mesecu posvađali ni oko čega - napisala je jedna korisnica, a druga mu poručila da se nije oženio sin, već on i da ne shvata zašto je važno da li se nalazi na svadbenim fotografijama, prenosi The Sun.

Koji je vaš stav o ovoj temi? Ko je u pravu? Podelite svoje mišljenje sa nama u komentarima...

Video: Suprug joj je pre 33 godina otrgao ćerku iz naručja: Ovo je njihov prvi zagrljaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA