≫ 

Razlika među njima je 57 godina i planiraju brak: Mladić (19) zaprosio ženu (76)

Par je postao popularan na društvenoj mreži TikTok

  • 17

Kažu da prava ljubav ne poznaje granice i da ne zna za godine, a jedan par iz Italije je i dokaz za takvu tvrdnju. Među njima je razlika od čak 57 godina, a Đuzepe (19) je nedavno i zaprosio svoju partnerku 76-godišnju ženu.

Par je postao popularan na društvenoj mreži TikTok kada je u jednom videu, koji je pregledan više od 16 miliona puta, mladić kleknnuo i sa više od deset ogromnih balona u obliku srca strastveno ljubio svoju buduću suprugu.

- Naše obećanje - stoji u opisu videa.

Potom su prikazane i fotografije njih dvoje, na kojima Đuzepe nosi zlatni lanac, a buduća nevesta drži ružu. On je podelio fotografiju zadivljujućeg prstena.

- Ovo je samo početak - rekao je on uprkos oštrim reakcijama njihovih pratilaca.

Iako su njih dvoje zaljubljeni, drugi nemaju razumevanja za ovu vezu, a mnogi pokušavaju da dokuče razloge zbog kojih bi Đuzepe bio zaljubljen u ženu koja bi mogla da mu bude baka.

A većina cilja na to da on ima pik na njen imetak. Mnogi pomišljaju i da je Đuzepeova verenica zapravo njegova prabaka.

Međutim, čini se da je on veoma zaljubljen u svoju partnerku.

- Moja ljubav lepa - naglasio je.

- Mislim da si preozbiljno shvatio to što voliš starije žene - napisala je jedna osoba, dok je druga bila u neverici i prokomentarisala da nema šanse da je ova priča stvarna.

Ipak, bilo je i onih koji su ih podržali.

- Ne slušajte one koji vas osuđuju, ima nas koji vas podržavaju. Volite onu osobu za koju smatrate da je prava za vas - napisala je jedna osoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA